Motion og træning

Workshop - Ayurvedisk Walking Massage, Tantra yoga

13:00-14:00 Intro og demonstration af Walking Massage

14:00-15:30 Give og modtage walking massage

15:30-16:00 Pause med te/kaffe og snacks

16:00-17:30 Yoga praksis

17:30 Slut

Ayurvedisk Walking Massage - gå-massage - bygger på gammel indisk viden - Ayurveda - om kroppens struktur. Det er en effektiv massageform der arbejder med kroppens struktur og holdning og får din livsenergi (prana) til at strømme frit. Derudover afhjælper den smerter, forebygge skader og løsner op for gamle spændinger der blokerer for at energien kan flyde frit.

Massagen arbejder med trykpunkter og meridianbaner/nadis og aktiverer disse energibaner og løsner blokkeringer .
Dette er ikke en intim massage, og du vil være fuldt påklædt under massagen. Alle kan give og modtage denne form for massage, hvor det er fødderne der bruges til at aktivere konkrete energiområder hos modtageren.
På workshoppen vil du lære både at give og modtage walking massage.

Massagen påvirker positivt dit overordnede helbred, da den er med til at afbalancere det underliggende energisystem. Det er samtidig en fremragende måde at forberede hele dit system til den efterfølgende yogapraksis.

Traditionel Tantra Yoga:

Mange associerer ordet Tantra med seksualitet, men Tantra Yoga er meget mere end det, og vores undervisning handler ikke om seksualitet.
Tantra Yoga er en praksis, der lærer kroppen at meditere. Ved hjælp af åndedrættet og blide asanas (øvelser) - der sætter fokus på afslapning - træner du din krop og sind til at komme i en dyb meditativ tilstand.

I modsætning til mange andre yogaformer, hvor der lægges vægt på, hvilke muskler der arbejder, og hvor det strækker, fokuserer Tantra Yoga på den del af kroppen der slapper af. At slappe af er ikke noget du kan presse dig selv til. Dyb afslapning kommer, når du overgiver dig og accepterer det nu, der er. Der er fokus på dig som et helt væsen og på dit indre selv. Når du har kontakt til dit inderste, kan du leve dit liv i frihed uden begrænsninger.

Du lærer at følge din intuitive kropsfornemmelse og ikke fokusere på et perfekt ideal – hverken i yogaen eller i hverdagen.

Yoga handler ikke om konkurrence og dit fysiske udseende, hvor dit værd måles på, hvor smidig du er.

Yoga fokuserer på dig som et helt væsen, og på hvordan du har det inden i.

For alle uanset erfaring

❖ I denne video kan du se mere om Tantra Yoga, Walking Massage og Shri Kali Ashram hvor vi har studeret: https://www.youtube.com/watch?v=SNCmf_d5bME

Undervisere:

Ægteparret Hening og Irrene Wilsten.

Vi er begge tidligere bankansatte i Nordea og har efter vores pensionering i 2009 været passionerede yogaudøvere.

Vi har taget intensive yogauddannelser i Sverige, Indien, Thailand, Mexico og Bali.

Vi er begge certificerede yogalærer i Traditionel Tantra Yoga (RYS 200) fra Shri Kali Ashram, Indien, i Hatha Yoga (RYS 250) fra Agama, Thailand og herudover Irrene i Asthanga Yoga (RYS 200) fra Centered Yoga, Thailand.

Vi flyttede til Randers i 2012 og deler vores tilværelse mellem vores boliger i Toldbodgade i Randers og i Ban Phu Noi i Thailand og har de seneste 5 år undervist begge steder. 

I Randers har vi bl.a undervist i juli måned  - “Gratis Sommeryoga i Tøjhushaven” og på Randers Yoga Festival 2016/17.

I 2015 tog vi initiativ til at danne foreningen YogaRanders, hvor vi begge er aktive i bestyrelsen.

Vi ønsker at dele vores passion for yogaen - og ikke mindst den underliggende filosofi og livsstil - med så mange som muligt.