Foredrag og debat

Julekoncert på Fanø

Jesper Lohmann

En julekoncert med swing og julehjertet på rette sted

Vi kender Jesper Lohmann som en stærk og kompetent skuespiller fra hans medvirken i et utal af tv-serier, film og teaterforestillinger. Vi kender ham også som den showmand og sanger, han i årenes løb har vokset sig til.
Jesper Lohmann satte sig på det musikalske landkort i 2003 med sit musikalske portræt af komikeren Kjeld Petersen, som fik store roser med på vejen og efterfølgende lukkede dørene op for hans musikalske foretagsomhed. 

Jesper Lohmann har produceret musikforestillinger om den store danske forfatter og digter Tom Kristensen, gendigtet Johnny Cash i teaterkoncerten Ring af ild, og siden 2016 har han optrådt med koncerten Lohmann rocker Elvis sammen med et 20-mands stort orkester. Det var med hyldestkoncert-showet i 2008 til de oprindelige Four Jacks i Glassalen i Tivoli Åh den vej til Mandaley, at Jesper i rollen som Otto Brandenburg for alvor slog sit navn fast som crooner, showmand og entertainer.

Ud over det har han medvirket i adskillige musicals og musikforestillinger, deriblandt Det er bare mænd (The Full Monty), Evita (i rollen som Juan Perón) på Det Ny Teater, Hairspray og senest Midt om natten i Tivoli.
I 2020 har han premiere på endnu et musikalsk portræt af en af de helt store, nemlig Otto Brandenburg i Tilløkke Otto - på sporet af en baggårdspuma.

Det er da også meget i Otto Brandenburgs ånd, at julekoncerterne vil foregå. Afslappet og fyldt med godt humør, swing og julehjertet på rette sted med et vidtspændende repertoire fra “Søren Banjomus” til Elvis Presleys “Blue Christmas” over til gospel, danske juleklassikere, pop og syng med.

Vær velkommen, når musikken spiller, og juleglæden spreder sine englevinger.

Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder   Pris
92801
tor 05-12-19 20:00
Nordby Kirke
Jesper Lohmann
1 lekt.
Kr. 195