Personlig udvikling

Mentorforløb for sjælen

Med certificeret mindfulness mentor Pia Ecklon Lange

Trænger du til et kærligt skub? - Føler du dig tappet for energi og fastlåst? - Længes du efter at blive set? - Har du brug for at føle dig følt? - Mærker du modstand i livet? - Føler du dig stresset?

Måske du mærker lysten til en forandring uden at have kræfterne og svarene til selv at nå ind til kernen? Måske du har mistet troen på din værdi? Du har svært ved at sætte ord på, og ved du har brug for en hjælpende hånd? Du ved bare ikke hvor, med hvem, og ej heller hvordan?

jeg tuner mig ind på dig - gør dig og arbejdet med dig selv til det absolut vigtigste i en hel måned. Stiller skarpt på det, der er vigtigt og favner dig, præcist hvor du er. Jeg mærker ind i dine celler og taler med dit system uden nødvendigvis at skulle sætte ord på alt. Jeg ser dig. Du får mulighed for at mærke og føle det, der gør ondt i din sjæl. Jeg hjælper dig med at opdage hvad det er, der er på spil og giver dig muligheden for at give slip i de, du ikke længere har brug for. Muligheden for at skabe mere plads til mere liv og mere plads til glæde. Du får synliggjort egne sandheder, løftet dine autentiske værdier frem i lyset, og finder styrke til at stå stærkt ude i det virkelige liv. Forløbet er absolut personligt og strikkes sammen udelukkende til dig. For dig. Nænsomt og bestemt fører jeg dig igennem samtaler, meditation, kropslig bevægelse, åndedrætsteknikker og små daglige boost.

Forud for forløbet mødes vi en halv time online eller pr. telefon, så vi lige får mødt hinanden og kort talt om det, der gør sig gældende for dig. Efterfølgende mødes vi fysisk 1:1 en fast dag om ugen, derudover vil der dagligt være tlf. kontakt i ca. 15 min.