Velkommen til FOF

FOF-Sønderborg (Folkeligt Oplysnings Forbund) vil gerne byde dig velkommen til en spændende og lærerig 71.sæson.

Nyheder - 
Som forsiden afslører har vi  en række populære og kendte foredragsholderes på programmet for den kommende sæson, herunder bl.a. Jørgen Skouboe Larsen, Anette H. Olesen og Salattøsen.

Som noget helt unikt tilbyder vi kommuniktaion med heste. Underviser på dette kursus er en af få med uddannelsen, hesteassisteret terapeut, nemlig Line Carstens Houmark.

Team Nova har i samarbejde med FOF lavet kursusaftener, hvor man kan blive informeret og inspireret om E-sport.

Britt Juul Rexen vil kyndigt lede os igennem opbygningen af en hjemmeside i WordPress, og resultatet af kurset bliver en færdig og køreklar hjemmeside.

Derudover har vi nye tiltag som selvværdsyoga, papirflet, hækling, strikning, mindfullnes mod stress, kurser om instagram, hvordan du laver din egen blogg, og mange mange fler super gode tilbud.

Gå på opdagelse i vores katalog og lad dig inspirere af de mange forskellige tilbud FOF tilbyder dig for den kommende sæson.

Det er FOFs formål, gennem fastholdelse af og fordybelse i den kristelig humanistiske kulturtradition, at fremme kundskab om menneske og samfund og medvirke til at dygtiggøre og udvikle den enkelte til et rigere menneske- og samfundsliv. Vi er uafhængige af partipolitik.
Som kursist har du deltagerindflydelse og mulighed for at blive valgt ind i bestyrelsen. Der er valgmøde i november. Valget er gældende for et år. Kontakt os for dato.

Velkommen til FOF-Sønderborg

Tina Bojsen

Skoleleder