Foredrag

"Nak & æd"

Med Jørgen Skouboe Møller

Jørgen Skouboe Møller startede på Danmarks Radio i 1977, hvor han blev ansat som produktionsleder. Jørgen er sidenhen blevet kendt som naturmanden i programmerne: DR-Derude, Frilandshaven og Nak & Æd på DR2, hvor han med stor iver og smittende engagement har præsenteret nye og spændende måder at bruge både haven og naturen på. 
I alt er det gennem årene blevet til over 100 programmer på DR2 om det at være aktiv i og med naturen, som han også holder et underholdende og oplysende foredrag om i Nak & Æd. Her fortæller han bl.a. om sit arbejde med programmet og hans egen holdning til jagt. Jørgen får fantastiske tilbagemeldinger på sit foredrag, som man også kan se i nedenstående referencer, hvor både jagtforeninger og biblioteker såvel som privatpersoner giver positive tilbagemeldinger.

Udover jagt har Jørgen en stor passion for pileflet, kano- og kajakbygning, langbuer og ikke mindst biavl, som han også vil kunne inddrage i sit foredrag.

"Nak & Æd" Jørgen Skouboe Møller fortæller om sit arbejde med programmet "Nak & Æd" og om hans holdning til jagt. Hvorfor hedder det Nak & Æd? Smager en husmår godt? Og hvorfor er der så mange der kigger med? Det og meget mere får i svar på i foredraget med Jørgen.

Efter pausen 
” Mens vi venter på at dø ”
Jørgen fortæller om programmet ” Mens vi venter på at dø ” på DR2, som for ham handler om at bruge tiden til det vi drømmer om. I skal også høre om hvordan han bliver inspireret til at bruge naturen på forskellige måder, alt efter om det er sammen med konen, kammeraterne eller alene.