Operature

"Otello" operatur til København - PREMIERE

Tag med til Operahuset i København og oplev Verdis opera ”Otello” - PREMIERE

Det er en af de mest krævende operaer både dramatisk og vokalmæssigt i repertoiret. Nu er den Reumert-vindende iscenesættelse imidlertid tilbage på Operaen.

Et operadrama om altødelæggende løgne.
I Verdis Otello skæres Shakespeares drama ind til benet, så karaktererne og konflikten skabt af den jaloux og ondsindede Jago står knivskarpt - forstærket af Verdis medrivende musik. Verdi så Jago som djævelen, der sætter det hele i værk. Jagos evne til at vikle Otello og den skønne Desdemona ind i et spind af altødelæggende løgne er operaens kerne i et drama, der kan ses igen og igen.

Vi får frokost i Restaurant KOST & MASK i Operaen (drikkevarer er for egen regning). Der er introduktion til operaen kl. 14.15. Forestillingen begynder kl. 15.00.
Efter forestillingen tager vi hjem igen, og undervejs får vi en sandwich i bussen. Der kan købes kaffe, øl og vand i bussen. Et samarbejde med FOF-Aabenraa. 
Hurtig tilmelding nødvendig!
Tilmelding senest 15. oktober!

Der er afgang fra Guderup Rutebilstation kl. 7.30, Butikstorvet Augustenborg (børnehaven) kl. 7.40, Kirketorvet i Sønderborg kl. 7.50, banegården i Gråsten kl. 8.10 og Samkørselspladsen i Rødekro (Cirkel K) kl. 8.40. Tider med forbehold. Ca. hjemkomst i Guderup kl. 23.00. 
        
Med i prisen er bustur, frokost i Operahuset, introduktion, forestilling og sandwich på hjemturen. 

Turen er søndag den 29. april 2018