Operature

"Rejsen til Reims" operatur til København

Tag med til Operahuset og oplev den festlige opera ”Rejsen til Reims” af Giolechino Rossini.

På et fornemt kurhotel gør gæsterne sig klar til at rejse til kroningsfest i byen Reims, men det er nemmere sagt end gjort i Rossinis hylende morsomme operaklassiker.
Ingen af de velbeslåede gæster når nogensinde frem til Reims for at overvære den kongelige kroning. Faktisk kommer overklasseselskabet slet ingen steder.
Operakomedien en af de sjoveste i repertoiret. Værket kalder på et kæmpe ensemble, sangere med glimt i øjet og så selvfølgelig et orkester i festhumør, for musikken er liflig og perlende som champagne.

Vi får frokost i Skuespilhuset med udsigt til operaen (drikkevarer er for egen regning). Herefter kører vi til Operahuset, hvor der er introduktion til operaen kl. 14.15. Forestillingen begynder kl. 15.00.
Efter forestillingen tager vi hjem igen, og undervejs får vi en sandwich i bussen. Der kan købes kaffe, øl og vand i bussen. Et samarbejde med FOF-Aabenraa.

Der er afgang fra Guderup Rutebilstation kl. 7.30, Butikstorvet Augustenborg (børnehaven) kl. 7.40, Kirketorvet i Sønderborg kl. 7.50, banegården i Gråsten kl. 8.10 og Samkørselspladsen i Rødekro (Cirkel K) kl. 8.40. Tider med forbehold. Ca. hjemkomst i Guderup kl. 23.00.
       
Med i prisen er bustur, frokost i Skuespilhuset, introduktion, forestilling og sandwich på hjemturen.

Turen til operahuset i København er søndag den 26. marts.

Hurtig tilmelding nødvendig! Tilmelding senest 15. oktober!