Krop og bevægelse

restorativyoga

Restorativ Yoga – balsam for sjæl og krop
Restorativ yoga er en yogaform, hvis formål er at få udøveren ned i en dyb afspændt tilstand. En Restorativ yogastilling er en stilling, hvor du ligger passivt og bliver holdt i denne stilling støttet af puder, pøller eller lignende. Når du ligger i disse passive understøttende restorative stillinger, giver du din krop mulighed for at give helt slip og for at slappe af.
Når din krop får lov til at slappe dybt af, begynder den en selvhealingsproces, den begynder at reparere både fysiske skavanker og psykiske ubalancer.
Hvem har glæde af Restorativ yoga
Det dejligste yoga- forløb for dig der trænger til ro, afslapning og lækker yoga-forkælelse. Lange lækre restorative yogastillinger, der beroliger nervesystemet og løsner spændinger.
Forløbet er for dig der gerne vil helt ned i gear og give kroppen optimale betingelser for at skabe en selvhealingsproces.
Er du stressramt eller sygemeldt med stress er dette forløb super for dig.
Alle kan have glæde af restorativ yoga. Særligt i perioder med fysiske eller psykiske skavanker. Kroppen kan så mange fantastiske ting og at give den optimale betingelser for at lave en selvhealingsproces med restorativ yoga er en god løsning.
Det er vigtigt, du har godt med tøj på medbring gerne et tæppe du holder af. Selvom man ikke fryser, når man starter på timen kommer man til det, når kroppen kommer ned i den dybe afspændte tilstand. Fryser du i stillingen aktiverer du også dit nervesystem og det skal undgås for at få den fulde effekt. Så medbring hellere en trøje for meget og et varmt dejligt tæppe.
Klassen varer 1,5 time
 
Jeg glæder mig til at møde dig.
De kærligste hilsner Mette
Jeg er udd. sygeplejerske, cand.pæd.psyk., yogalærer( vinyasa) og udd. i restorativ yoga efterfølgende og har flere mindfulness instruktør uddannelser.