Mad | brød | kager

Vegetar eller veganer - vil du lære hvordan?

Madkursus i plantebaseret kost.
Mange vil gerne leve mere plantebaseret. Men man kan nemt miste modet undervejs. Dels skal du vide hvilke råvarer du skal erstatte konventionel kost med - og i hvilke mængder - for ikke at komme til at mangle vigtige næringsstoffer - og samtidig kræver det en viden om, hvordan du får plantebaseret kost til at smage godt - og efter mere. 
Går du med et ønske om at spise flere grøntsager, eller går du "all in", og har planer om at leve vegansk eller vegetarisk, så kan dette kursus inspirere dig til at gøre noget ved dine planer. Du får mulighed for at tilberede mere eller mindre kendte grøntsager, og du får en viden om, hvordan du kan tilberede dem, så du ernæringsmæssigt får mest ud af dem, og så måltidet mætter godt. Derudover arbejder vi med smagssammensætning af måltiderne, og med de principper som får plantebaseret mad til at smage så godt. 
På 3 kursusgange, kommer vi omkring tilberedning af plantebaseret kost, til aftensmad, madpakker og sunde snacks. Med udgangspunkt i danske råvarer med inspiration fra andre madkulturer.
Du lærer blandt andet: 
Hvordan måltidet sammensættes, så det er ernæringsmæssigt sundt.
Om grundsmage - og hvordan du bruger dem i det plantebaserede køkken.
Hvordan et plantebaseret måltid kan sammensættes og tilberedes, så det mætter rigtig godt. 
Inspiration til at få det bedste frem i dine råvarer. 

Medbring 
En notesbog og noget at skrive med, forklæde, drikkevarer (hvis du vil drikke andet end vand) samt beholdere til at tage eventuelle rester med hjem i. 
Værd at vide
Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. 
Send mig gerne en mail hvis du har et ønske om at inkludere en særlig råvare - eller hvis du har fødevareallergi.




  
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
4936
søn 22-09-19 10:00
Vordingborg
Merete Lundbye Petersen
18 lekt.
Kr. 984