Personlig udvikling

Touch for health

Kropsafbalancering mindsker stress og spændinger i kroppen

Som noget nyt tilbyder FOF Sydøst weekendkurser i kropsafbalacering. Over fire weekender vil du blive klogere på kropsafbalacering og Touch of Health. Kurserne udgører grunduddannelsen indenfor kinesiologi. Hvis du gerne vil vide mere, så læs videre eller tilmeld dig nedenfor.

Touch of health - grundkursus i kinesiologi

I FOF Sydøst tilbyder vi weekendkurser i Touch of Health. Vores weekendkurser fungerer både som en introduktion til kropsafbalancering, men også som grunduddannelsen indenfor kinesiologi. Kropsafbalancering er en metode til at skabe balance i kroppen, så smerter og stress mindskes. Touch of Health udspringer af kinesisk filosofi. Du vil lære at kropsafbalancering kan, som det kendes fra akupunktur, afhjælpe spændinger og smerter i kroppen ved at arbejde med kroppens forskellige muskler.

Et kursus i touch of health vil gøre dig klogere på følgende:

  • Afhjælpe mental og følelsesmæssig stress, spændinger og smerter
  • Afhjælpe stress i forbindelse med tidligere hændelser
  • Afhjælpe smerte og spændinger ved at afbalancere reaktive muskler

Kurserne giver dig redskaber og metoder til at arbejde med kropsafbalancering, og gør dig i stand til at afhjælpe mentale og følelsesmæssige smerter og spændinger i kroppen. Du lærer at lave 42  muskeltests, der kan være med til at identificere problemerne og afhjælpe dem. Du vil i løbet af kurserne gradvist få lært flere teknikker at kende, udføre flere tests samt blive klogere på kinesisk filosofi. Så hvis du gerne vil lære at afhjælpe spændinger, mindske spændingshovedpiner, stress og sikre en bedre søvn, kan du deltage på weekendkurserne.

Læs mere

Hvem kan deltage på kurset i touch of health?

Alle der har interesse i at lære mere om kropsafbalancering kan deltage. Det første weekendkursus er for alle, men de næste forudsætter at du har deltaget i dem alle.

Hvor foregår weekendkurserne i kropsafbalancering?

Vi tilbyder kurser i Touch of Healh og krosafbalancering i Væggerløse. Du kan nedenfor se de aktuelle tidspunkter for kurserne.

Yderligere information og tilmelding

Du kan få mere at vide under selve kurserne, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, så kan du kontakte FOF Sydøst.