Friluftsliv

Nyd friluftslivet med FOF Sydøst

For dig der kan lide friluftslivet, er der gode muligheder for at dyrke det hos FOF Sydøst. Du kan komme ud på vandreture, cykelture og fiske i den skønne danske natur. Se mere i menuen til venstre.

Vandreture, cykelture og lystfiskeri

Hos FOF Sydøst er der mange former for friluftsliv du kan dyrke. Vi tilbyder denne sæson spændende vandreture og cykelture, hvor du sammen med en naturguide bliver klogere på den danske natur. Vi tilbyder i denne sæson:

  • Vandreture med naturguide – kom ud og oplev naturen. Du kan opleve Horreby Lyng. Kom ud og gå og bliv klogere på naturen med naturguidens fortællinger.
  • Cykeltur på Camønoen – For dig der gerne vil opleve Møn, er dette en tur hvor du kommer rundt på Camønoen. Vi tager cyklerne rundt og oplever den flotte mønske natur, mens vi bliver klogere på områdets flora og fauna.
  • Lystfiskeri – for dig der gerne vil lære at fiske, eller bare gerne vil fiske sammen med andre, tilbyder vi kurser i fiskeri. Her kan du lære at fiske, bruge snøre og få fanget din første fisk.

Så der er mange måder at opleve den danske natur på, og nyde friluftslivet.

Læs mere

Hvem kan deltage i jeres friluftsliv kurser?

Alle kan være med på vores ture, uanset alder.

Hvor kan jeg dyrke friluftsliv på Sydsjælland?

Vi tilbyder vandreture i Rønnede, Nykøbing Falster og Stensved. Du kan lære lystfiskeri i Stege.

Du kan se mødestederne for vores vandreture og cykeltue under de enkelte kurser, hvor der også vil være information om mødetidspunkt. Læs mere om turene, og tilmeld dig et, eller flere, af dem.

Yderligere information

Du kan læse mere under de enkelte kurser, hvor du også kan tilmelde dig. Hvis du har spørgsmål, så kan du altid kontakte FOF Sydøst.

Friluftsliv

Camønoen cykeltur med naturguide

Friluftsliv

Lystfiskeri

Camp Adventure
Friluftsliv

Oplev byggeriet af Udsigtstårnet

Friluftsliv

Vandreture med naturguide