Friluftsliv

Nyd friluftslivet med FOF Sydøst

For dig der kan lide friluftslivet og gerne vil være med til at passe på naturen er der gode muligheder for at dyrke det hos FOF Sydøst. Du kan komme på kursus i bæredygtigt liv, på vandreture, cykelture og fiske i den skønne danske natur. Se mere i menuen til venstre.

Vandreture, cykelture, lystfiskeri og bæredygtigt liv

Hos FOF Sydøst er der mange former for friluftsliv du kan dyrke. Vi tilbyder i denne sæson et lærerigt kursus i bæredygtig levevis, spændende vandreture og cykelture, hvor du sammen med en naturguide bliver klogere på den danske natur. Vi tilbyder i denne sæson:

  • Vandreture med naturguide – kom ud og oplev naturen. Du kan opleve Horreby Lyng og Camønoen. Kom ud og gå og bliv klogere på naturen med naturguidens fortællinger.
  • Cykeltur på Camønoen – For dig der gerne vil opleve Møn, er dette en tur hvor du kommer rundt på Camønoen. Vi tager cyklerne rundt og oplever den flotte mønske natur, mens vi bliver klogere på områdets flora og fauna.
  • Lystfiskeri – for dig der gerne vil lære at fiske, eller bare gerne vil fiske sammen med andre, tilbyder vi kurser i fiskeri. Her kan du lære at fiske, bruge snøre og få fanget din første fisk.
  • Det simple bæredygtige liv

Så der er mange måder at opleve den danske natur på, og nyde friluftslivet.

Læs mere

Hvem kan deltage i jeres friluftsliv kurser?

Alle kan være med på vores ture, uanset alder.

Hvor kan jeg dyrke friluftsliv på Sydsjælland?

Vi tilbyder kursus om bæredygtighed i Vordingborg og vandreture på Møn og Nykøbing Falster.  Du kan lære om lystfiskeri i Stege.

Du kan se mødestederne for vores vandreture og cykeltue under de enkelte kurser, hvor der også vil være information om mødetidspunkt. Læs mere om turene, og tilmeld dig et, eller flere, af dem.

Yderligere information

Du kan læse mere under de enkelte kurser, hvor du også kan tilmelde dig. Hvis du har spørgsmål, så kan du altid kontakte FOF Sydøst.

Lær at fiske med FOF SYDØST
Friluftsliv

Lystfiskeri

Ud i naturen med FOF SYDØST
Friluftsliv

Vandreture med naturguide