Friluftsliv | bæredygtigt liv

Det simple bæredygtige liv

Kursus i det bæredygtige liv

Ønsker du at forenkle dit liv og tage skridt mod en mere bæredygtig tilværelse?

Dette forår har vi hold, som giver viden og inspiration inden for det bæredygtige valg. 

Det bæredygtige element er en faktor, som stadig flere tænker ind i deres hverdag, bl.a. når det handler om tøj og mad – hvorfor købe nyt, hvis man kan genbruge? Hvorfor ikke vælge sunde, lokale, årstidsaktuelle fødevarer – og kunne man måske skære lidt ned på kødet og orientere sig i en helt ny retning med helt andre fødevarer, end de velkendte og trygge? 

FOF har et kursus i Vordingborg hvor man lærer om  cirkulær ”jord til jord” tænkning i madproduktion. Undervisningen er inspireret af begrebet Permakultur, som bygger på multikulturel dyrkning af jorden efter naturens skovprincipper. Vi vil se på, hvilke enkle muligheder der er for selv at gøre tiltag, der bygger på disse principper. Du lærer bl.a. at opbygge din egen plantekasse, at pleje den fremadrettet og få optimalt udnytte af den. Vi vil tage på udflugt og se et eksempel på en permakulturhave. Der er en aften på at lave velsmagende vegansk mad og hygge os med at spise den sammen. 

Hvem kan deltage?

Alle kan være med på dette kursus hos  FOF SYDØST. Du vil blive undervist af Marianne Thiim, som er certificeret i Permakultur og som selv lever efter principperne.