Mad | chokolade

Lær at lave mad på et madkursus hos FOF Sydøst

For dig der er interesseret i madlavning, åbner FOF Sydøst hver sæson, op for spændende madlavningskurser. Nogle af vores kurser har kørt i 19. sæsoner, og er populært som altid. Læs mere nedenfor, eller tilmeld dig et af holdene med det samme.

Madkurser for alle

I FOF Sydøst kan du deltage på forskellige typer madlavningskurser, alt efter om du er begynder eller øvet. Formålet med vores kurser i madlavning er, at deltagerne får en større forståelse for det at lave mad og at begå sig i et køkken. Du lærer at bruge sæsonens råvare, lærer at følge og forstå en opskrift samt lære hvordan du sætter en større eller mindre menu sammen.

  • Madlavning for begyndere – her vil vi fokusere på at lære at bruge forskellige råvare, arbejde med opskriftforståelse samt smagssammensætning og tilberedning. Du lærer at lave lækre retter, med sunde råvare
  • Madlavning for øvede – på dette madlavningskursus vil du lære at lave mere avanceret mad. Du vil arbejde med forskellige stykker kød fra forskellige dyr, lære mere avancerede køkkenteknikker såsom langtidsstegning og forskellige udskæringer. Du lærer at sammensætte en tre-retters menu, og får en masse tips og tricks.

Hver sæson tilbyder vi også andre former for madlavning, hvis du gerne vil prøve noget nyt. Du kan deltage på et af vores pølsekurser, hvor du lærer at lave lækre pølser fra bunden af. Du lærer hvilke typer kød der kan bruges, krydderier der kan tilføjes og generelt hvilke forskellige måder du kan lave pølser på.

Hvis du er mere til det søde, er der også mulighed for at deltage på et af vores chokoladekurser. 

Så uanset om du har lavet meget mad før, eller gerne vil lære mere avanceret madlavning, er der et kursus i madlavning til dig. 

Læs mere

Hvor kan jeg gå til et af jeres madlavningskurser?

Vi tilbyder madlavningskurser i Faxe og Nykøbing Falster

Hvor kan jeg gå til chokoladekurser?

Du kan deltage på vores chokoladekursus i Nykøbing Falster

Hvor afholder i pølsekurser?

Vi afholder pølsekurser i Nykøbing F

Du kan se de aktuelle hold i menuen til venstre, hvor du også kan læse mere og tilmelde dig. Vi sørger for at holde siden opdateret, så du altid kan se de aktuelle placeringer og tidspunkter for de enkelte hold. Du skal i øvrigt bemærke at der på nogle kurser skal medbringes redskaber, eller du skal medbringe et beløb til vareforbrug.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om et af vores madlavningskurser.

Mad | chokolade

Chokolade

Mad | chokolade

Mad