Ture - teater - koncerter

Tag med på oplevelsesrige ture

Er du interesseret i kultur, teater og koncerter? Så tag med FOF Sydøst på tur. Vi udvælger altid en række spændende ture til København, Sverige, teatret eller andre interessante steder. Du kan se hvilke ture vi tilbyder hver sæson i menuen til venstre, eller ved at klikke nedenfor.

Tag med på tur til Sverige

Denne sæson kan du komme med på to spændende ture til Skåne, og opleve det gamle danske land. Vores ene tur fokuserer på Skånes historie og tid som først dansk og senere svensk. Du kan opleve Ystad, Kivik, Kristiansstad. Med på turen vil P5-værten Peter Sten Hansen være med. På vores anden tur tager vi til Lund, middelalderens vigtigste danske by, Ringsjön og Bosjökloster.

Er du mere til koncerter, så tag med en tur til DR Koncertsalen og oplev koncerten Din Danske Sang, med DRs pigekor.

Tilmeld dig en af vores mange ture, udflugter og koncerter

FOF Sydøst udvælger altid ture til spændende steder. Vi sørger for at finde seværdigheder i København, Nykøbing, Fyn, Sjælland eller hvor der nu er nogle interessante steder at besøge. vores ture kan indeholde rundvisninger og guidede ture samt kunstudstillinger og museer. Samtidig vil der også være mulighed for byvandringer samt ture ud i naturen. Så der er noget for alle.

Du kan læse mere om turene og koncerterne på siderne nedenfor. Her kan du få praktiske oplysninger som afgangstidspunkter, hjemkomst samt mere information om turene.
Gå på opdagelse i vores udvalg af ture, og tilmeld dig en eller flere af dem.

Ture - teater - koncerter

Koncerter

Vi tilbyder koncerter igen fra efteråret 2018
Ture - teater - koncerter

Byvandringer

Ture - teater - koncerter

Teaterture

Vi tilbyder ture igen i efteråret 2018
Ture - teater - koncerter

Ture - udflugter