Ture | teater | koncerter

Teater|opera

Kom med FOF i teatret eller Operaen

FOF Sydøst tilbyder, hver sæson, ture i teatret og operaen. Vi har samlet et program af spændende og interessante forestillinger og opsætninger, du kan se nedenfor.

Tag med FOF Sydøst i Operaen

Hver sæson tilbyder vi en række ture i teateret eller operaen. Vi finder de store forestillinger i ind, og udland, som kan vække interessen. Du kan altid finde en spændende forestilling på programmet. I denne sæson kan du opleve Flagermusen i operaen. Hvis du vil opleve opera i udlandet, tilbyder vi to operature til Tyskland. Her vil du opleve byerne Berlin og Dresden, samtidig med du oplever flotte operaer som Carmen, Turandot, Tosca og Søvngængersken. Du vil have tid på egen hånd til at opleve byerne og området, og om aftenen opleve skøn opera.Så hvis du gerne vil opleve spændende byer og musik, er dette noget for dig.

læs mere

Hvordan kommer man med FOF I teatret og operaen?

For hver tur vil vi sørge for bustransport, med forskellige opsamlingssteder. Vi henter folk i Rønnede, Stensved og Nykøbing Falster. Du kan se de aktuelle tidspunkter for afgang under hver enkelt teatertur.

Hvordan tilmelder jeg mig FOFs teater- og operature?

Du kan få mere information om hver tur nedenfor, og læse mere om forestillingerne. Du tilmelder dig enten her, eller under selve teaterforestillingen nedenfor.

Har du spørgsmål, så kontakt FOF Sydøst på tlf: 30745671.