Foredrag

Få udvidet din horisont med aktuelle foredrag og arrangementer i FOF Sydøst

Er du til spændende foredrag og debatarrangementer? Hver sæson byder FOF SYDØST på foredrag om mange interessante emner. Vi finder de aktuelle foredragsholdere, og præsenterer hver sæson forskellige foredrag om alt fra sundhed og livsstil, politik og samfund til kultur og litteratur. Få udvidet din horisont og lad dig inspirere af de spændende fortællinger og emner.
Tilmeld dig et af vores foredrag i menuen til venstre, eller nedenfor.

Foredrag med aktuelle foredragsholdere

Du kan opleve "Bonderøven", der kommer med sit bud på det enkle liv – skridt på vejen mod selvforsyning i respekt og harmoni med naturen. Gitte Konrandsen beretter om Leonardo da Vinci, Michelangelo – den guddommelige ener, og Renæssancens Kvinder på Vemmetofte Kloster. Vil du opdateres om boligindretning så kommer Rebekka Leve med et foredrag om den nye tids feng shui.
Få mere viden om døden ved et sidstehjælpsforedrag. Kurt Kragh kommer med et nyt krimiforedrag om "Mord begået af udenlandske bander". Jim Lyngvild besøger Nykøbing og beretter om sin "Skabertrang og Iværksætteri".
Pernille Aalund og hendes mand Kim Boye besøger Haslev med foredraget "Den mentale kriger og parforholdet". Hudløs ærlig beretning om jalousi, flirt, utroskab, delebørn, forelskelse, 


I FOF SYDØST udvælger vi altid foredrag efter aktuelle emner. Vi finder frem til nogle af de kendte foredragsholdere der har gjort sig aktuelle. Vi ønsker at vores foredrag kan udvide din horisont og inspirere dig til at dykke ned i emnerne efterfølgende. Du kan komme til foredrag i Vordingborg, Haslev, Nykøbing F, Vemmtofte og Holeby.

Du kan få 5 formiddags-foredrag i spændende selskab på vores Kulturhøjskoler i Haslev, Nykøbing og Vordingborg, hvor folkeoplysningen er i højsædet med tankevækkende foredragsholder. Tidligere chefpolitiinspektør Per Larsen er en af foredragsholderne i efteråret.
Vores nye 3- dags Kulturhøjskole i Holeby og Vordingborg til september byder blandt andet på tidligere rektor på Herlufholm Klaus E. Jakobsen, som beretter om "-en dans med eliten". Connie Hedegaard fortæller om sit liv som miljøaktivist.  

Tilmeld dig allerede i dag

Du kan nedenfor, eller i menuen til venstre, gå på opdagelse i de aktuelle foredrag vi tilbyder. Læs, bliv inspireret og tilmeld dig til et, eller flere af dem.

Foredrag

Foredrag

Foredrag

Kulturhøjskoler- foredragsrækker