Foredrag | foredragsrækker kulturhøjskoler

Få udvidet din horisont med aktuelle foredrag og arrangementer i FOF Sydøst

Er du til spændende foredrag og debatarrangementer? Hver sæson byder FOF SYDØST på foredrag om mange interessante emner. Vi finder de aktuelle foredragsholdere, og præsenterer hver sæson forskellige foredrag om alt fra sundhed og livsstil, politik og samfund til kultur og litteratur. Få udvidet din horisont og lad dig inspirere af de spændende fortællinger og emner.
Tilmeld dig et af vores foredrag i menuen til venstre, eller nedenfor.

Foredrag med aktuelle foredragsholdere

Mikkel Beha kommer til i efteråret 2019 med foredraget "Mikkel og den store verden", og TV- journalisten  Nick Horup beretter om sit samarbejde med Morten og Peter i foredraget "Hvem er GAG GAG"?
Gitte Konradsen beretter om Leonardo da Vinci, Michelangelo – den guddommelige ener, og Renæssancens Kvinder på Vemmetofte Kloster. 

I FOF SYDØST udvælger vi altid foredrag efter aktuelle emner. Vi finder frem til nogle af de kendte foredragsholdere der har gjort sig aktuelle. Vi ønsker at vores foredrag kan udvide din horisont og inspirere dig til at dykke ned i emnerne efterfølgende. Du kan komme til foredrag i Vordingborg, Haslev, Nykøbing Fog Vemmetofte.

Du kan opleve 5 formiddags-foredrag i spændende selskab på vores Kulturhøjskoler i Haslev, Nykøbing eller Vordingborg, hvor folkeoplysningen er i højsædet med tankevækkende foredragsholder. Det er for dig, der er interesseret i kultur og samfundsforhold. Her er foredrag, hvor du fx kan opleve det traditionelle rejseforedrag med smukke billeder, høre om de bekymrende klimaændringer, og den rørende fortælling om Benny Andersen.
 

Tilmeld dig allerede i dag

Du kan nedenfor, eller i menuen til venstre, gå på opdagelse i de aktuelle foredrag vi tilbyder. Læs, bliv inspireret og tilmeld dig til et, eller flere af dem.

Foredrag i Vordingborg 4. april 2019
Foredrag | foredragsrækker kulturhøjskoler

Foredrag

Kulturhøjskoler
Foredrag | foredragsrækker kulturhøjskoler

Kulturhøjskoler | foredragsrækker