Foredrag

Få udvidet din horisont med aktuelle foredrag og arrangementer i FOF Sydøst

Er du til spændende foredrag og debatarrangementer?Hver sæson byder FOF Sydøst på foredrag om mange interessante emner. Vi finder de aktuelle foredragsholdere, og præsenterer hver sæson forskellige foredrag om alt fra sundhed og livsstil, politik og samfund til kultur og litteratur. Få udvidet din horisont og lad dig inspirere af de spændende fortællinger og emner.

Tilmeld dig et af vores foredrag i menuen til venstre, eller nedenfor - men du skal være hurtig, da der kan være rift om pladserne.

Foredrag med aktuelle foredragsholdere

I denne sæson har vi historiske foredrag med Kåre Johanneson, der vil fortælle om Martin Luther og livet som bøddel i 1500-tallet. Er du mere interesseret i børns trivsel i en travl hverdag, så har vi et foredrag med Lola Jensen der handler om at skabe mere ro.

Læs mere

I FOF udvælger vi altid foredrag efter aktuelle emner. Vi finder frem til nogle af de kendte foredragsholdere der har gjort sig aktuelle. Vi ønsker at vores foredrag kan udvide din horisont og inspirere dig til at dykke ned i emnerne efterfølgende.Du kan komme til foredrag i Vordingborg, Haslev, Nykøbing F, Fakse og Maribo.

Tilmeld dig allerede i dag

Du kan nedenfor, eller i menuen til venstre, gå på opdagelse i de aktuelle foredrag vi tilbyder. Læs, bliv inspireret og tilmeld dig til et, eller flere af dem.

Foredrag

Foredrag

Foredrag

Kulturhøjskoler