Foredrag | foredragsrækker kulturhøjskoler

Foredrag

Kom til foredrag med aktuelle foredragsholdere

Hver sæson tilbyder FOF Sydøst på aktuelle foredrag og debatarrangementer. Vi finder inviterer forskellige foredragsholdere til at holde oplæg om forskellige emner der ligger dem på sinde. Så hvis du gerne vil blive klogere på verden og samfundet omkring dig, skal du tilmelde dig.

Foredrag med Jim Lyngvild og Bonderøven

I denne sæson tilbyder vi foredrag med Jim Lyngvild der fortæller om iværksætteri i en foranderlig verden mens foredraget med Bonderøven (Frank Erichsen) fokuserer på livet med et selvforsynende landbrug. Pernille Kaalund og Kim Boye holder foredrag om parforhold og forskelligheder, med udgangspunkt i bogen ”Den Mentale Kriger”. Er du mere til kriminalsager, holder Kurt Kragh foredrag om drab begået af udenlandske bander i Danmark.

Hvis du er interesseret i at vide mere om døden, og det at være enten dødende eller pårørende til en, tilbyder vi et kursus i sidstehjælp. Her vil du kunne få en bedre forståelse for den sidste tid, og hvad du som pårørende kan gøre. Hvis du gerne vil vide mere om aktiv dødshjælp, kan du deltage i debatarrangementet med udgangspunkt i spørgsmålet ”skal vi have aktiv dødshjælp i Danmark”`?

Det er store emner og svære spørgsmål, men værd at blive klogere på.

Læs mere

Hvor afholdes jeres foredrag?

FOF Sydøst afholder foredrag forskellige steder på Sydsjælland. Du kan komme til foredrag i Bandholm, Haslev, Vordingborg og Nykøbing Falster. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Vil du vide mere om foredragene, kan du klikke dig videre til hvert enkelt.

Tilmelding til foredragene

Få mere at vide om hvert enkelt foredrag nedenfor. Tilmelding sker her på siden, eller under selve foredraget.

Har du spørgsmål, så kan du kontakte FOF Sydøst på tlf: 3074 5671.