Foredrag | foredragsrækker | kulturhøjskoler

Bente Klarlund - Sandheden om sundheden

Bente Klarlund Haslev 5. november
Sandheden om sundhed
Vi dyrker vores krop og sundhed, som om det er en ny religion. Men det kan være svært at navigere rundt i sundhedsjunglen. Hvad er sandt og falsk, når det gælder sundhed og motion?
Det er ikke nemt at finde rundt i sundheds-junglen. Hvad kan man tro på? Hvad skal man mene? Det kan vel ikke være lige vigtigt alt sammen?

Og kan man virkeligt spise sig ti år yngre? I dette foredrag holder jeg mig ikke tilbage. Jeg vover et øje og giver opskriften på, hvordan man kan opnå at leve 14 år længere - vel at mærke 14 år uden sygdom - og vel at mærke 14 år med bedre livskvalitet. 

Det handler om KRAM-faktoren. Har du den, så er du i biologisk forstand 14 år yngre. KRAM står for Kost, Rygning, Alkohol og Motion.

Foredraget handler om KRAM, men fokuserer på betydningen fysisk inaktivitet i fritidslivet og arbejdslivet og viser, at det er bedre at være fed og fit end slank og sløv.

Når det er nemmere sagt end gjort at holde vægten, kvitte smøgerne, drikke mådeholdent og motionere dagligt, skyldes det, at vi påvirkes af en lang række omstændigheder, som vi ikke er bevidste om. En væsentlig vej til succes i sundhedslivet er derfor viden, viden og mere viden.

Foredragets kerne er at formidle viden og dokumentation om sundhed og forebyggelse, som baggrund for en diskussion af en række kontroversielle spørgsmål.
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
175
tir 05-11-19 19:00
Haslev
Bente Klarlund
2 lekt.
Kr. 175