Foredrag | foredragsrækker kulturhøjskoler

Kulturhøjskoler | foredragsrækker

Kom til spændende foredrag på kulturhøjskole

Hvis du gerne vil opleve spændende og informative foredrag, tilbyder FOF Sydøst kulturhøjskoledage, interessante foredragsrækker og sommerhøjskole med en ugens spændende oplevelser.

FOFs kulturhøjskoler giver dig en oplevelse af at være på højskole, komplet med morgensang og spændende foredrag. Vi samler en række aktuelle foredragsholdere til at gøre dig klogere på samfundet, historien og verden omkring dig. 

Sommerhøjskoler

Vores sommerhøjskole vil i sommeren 2019 sørge for spændende foredrag og udflugter, og give dig mulighed for at opleve den rigtige højskoleånd. Programmet er klar!

Der er noget for enhver smag. Så hvis du gerne vil vide mere om foredragene og foredragsholderne, kan du læse mere om hvert enkelt foredrag nedenfor. Du kan også tilmelde dig her på siden, men bemærk at der kan være rift om billetterne.

læs mere

Hvem kan deltage på sommerhøjskolen og højskoleforedragene?

Alle der er interesseret i at blive klogere på samfundet og kulturen, kan deltage.

Hvor foregår FOF Sydøsts sommerhøjskole og højskoleforedrag?

Du kan tilmelde dig vores sommerhøjskole i Vordingborg, Nykøbing Falster og Haslev.

Vores Kulturhøjskoleforedrag foregår i Haslev, Nykøbing Falster, Vordingborg og Fakse (Vemmetofte). De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor.

Tilmelding til foredragsrækkerne

Du kan få mere at vide om vores foredragsrækker på højskolerne eller vores sommerhøjskole nedenfor. Tilmelding sker her på siden.

Hvis du har spørgsmål til vores foredragsrækker, så kan du kontakte FOF Sydøst på tlf: 3074 5671.