Kreative fag

Kreative kurser på Sydsjælland

FOF Sydøst tilbyder mange forskellige kreative kurser, og giver alle mulighed for at udfolde deres kreative sider. Uanset om du er interesseret i at hækle, strikke, brodere, lave pileflet, blomster, decoupage, eller male, så tilbyder vi kurserne. Du kan se det aktuelle program nedenfor, eller tilmelde dig under de enkelte hold.

Kreative kurser for alle - lær trædrejning, avanceret strik eller decoupage 

Er du til strik og hækling? FOF Sydøst tilbyder hæklekurser og kurser i strik. Her kan du arbejde med tørklæder, handsker og trøjer. Vores populære strikkehold med Louise Klindt er for øvede strikkere. Merete Weiss er klar med maskinstrik for begyndere og øvede.

Hvis du mere er til værkstedsfag, så tilbyder vi kurser i kunstmaling, filtning, pileflet, smykkefremstilling og trædrejning. Her kan du arbejde med forskellige materialer, og lære hvordan man arbejder med dem. Vores kurser i trædrejning er meget populære, så du skal skynde dig at tilmelde dig for at få en plads ved en af vores nyindkøbte drejemaskiner. 

Læs mere

Hvor kan jeg komme til kreative kurser på Sydsjælland?

Du kan gå til avanceret strik og hækling i Haslev. Ud over dette har vi trædrejning i Haslev samt andre kreative kurser i Sakskøbing, Haslev og Vordingborg. Kurserne er for alle, uanset niveau. De aktuelle kurser kan du se her på hjemmesiden, som vi vil holde opdateret.

Du kan tilmelde dig kurserne nedenfor, hvor du også kan læse mere. Har du spørgsmål om vores kreative kurser, kan du altid kontakte FOF Sydøst på tlf: 30745671.

Kreative fag

Blomster

Kreative fag

Broderi

Kreative fag

Decoupage

Kreative fag

Filtning

Kreative fag

Hækling

Kreative fag

Krea familie træværksted

Kreative fag

Kunstmaling

Kreative fag

Maskinstrik

Kreative fag

Pileflet

Kreative fag

Plantefarvning

Kreative fag

Smykkekurser

Kreative fag

Strik

Kreative fag

Trædrejning