Kreative fag

Kreative kurser på Sydsjælland

FOF Sydøst tilbyder mange forskellige kreative kurser, og giver alle mulighed for at udfolde deres kreative sider. Uanset om du er interesseret i at hækle, strikke, pileflet eller maling, så tilbyder vi kurserne. Du kan se det aktuelle program nedenfor, eller tilmelde dig under de enkelte hold.

Kreative kurser for alle - lær trædrejning, hækling eller syning

Er du til syning og hækling? FOF Sydøst tilbyder flere hæklekurser og kurser i strik og syning. Her kan du arbejde med tørklæder, handsker og trøjer. Du behøver ikke have strikket før, da vores undervisere sørger for individuel undervisning.

Hvis du mere er til værksstedsfag, så tilbyder vi kurser i keramik, filtning og trædrejning. Her kan du arbejde med forskellige materialer, og lære hvordan man arbejder med dem. Vores kurser i trædrejning er meget populære, så du skal skynde dig at tilmelde dig for at få en plads.

Læs mere

 FOF understøtter de kreative sider hos børn og voksne. Vi tilbyder kreative kurser inden for en lang række fag, som giver mulighed for at dygtiggøre sig. Der er begrænsede pladser på vores kurser, så du skal være hurtig hvis du vil have en plads.

Hvor kan jeg komme til kurser i syning og hækling?

Du kan gå til syning og hækling i Haslev. Ud over dette har vi trædrejnig i Haslev samt andre kreative kurser i Sakskøbing og Fakse. Vi afholder jævnligt kreative kurser i Vordingborg, Stege, Nykøbing Falster og Maribo. Kurserne er for alle, uanset niveau. De aktuelle kurser kan du se her på hjemmesiden, som vi vil holde opdateret.

Du kan tilmelde dig kurserne nedenfor, hvor du også kan læse mere. Har du spørgsmål om vores kreative kurser, kan du altid kontakte FOF Sydøst.

Kreative fag

Blomster

Kreative fag

Filtning

Kreative fag

Hæklekurser

Kreative fag

Keramik

Vi tilbyder keramik igen fra efteråret 2018
Kreative fag

Kunstmaling

Vi tilbyder kunstmaling igen fra efteråret 2018
Kreative fag

Maskinstrik

Kreative fag

Pileflet

Kreative fag

Strik

Kreative fag

Syning

Kreative fag

Trædrejning