Krop og bevægelse

Kom i form med motion hos FOF Sydøst

Gør noget godt for din krop, og dyrk motion hos FOF. Vi tilbyder forskellige motionshold, alt efter om du er mere til fysisk træning eller yoga. Du kan læse mere om vores kurser i motion nedenfor, eller i menuen til venstre.

Træn med på et af vores mange motionshold

FOF Sydøst tilbyder hver sæson forskellige former for motion og træning. Vi tilbyder både motionshold hvor der vil er mere hård fysisk træning samt blidere og mere skånsom motion. Du kan dyrke crossfrit træning, alsidigt motion på bevægelseshold samt yoga, pilates og Qi Gong. På vores Crossfrithold arbejder vi med at styrke musklerne og kroppen, samtidig med at du får pulsen op. På vores Yoga, Pilates og Qi Gong hold vil vi arbejde med at strække muskler og led, samtidig med at der kan arbejdes med afspænding og meditation. Her vil koncentration og fordybelse gå hånd i hånd med fysisk træning.  Hvis du er mand, tilbyder vi også motion for mænd, og yoga for mænd.

Hvis du elsker vand, har FOF mange former for vandgymnastik bland andet XXXL hold. Vi arbejder med bevægelse i vand, både for dem der ønsker en mere fysisk krævende træning og dem, der ønsker skånsom vandgymnastik.

I FOF Sydøst går vi ind for, at alle skal kunne dyrke motion. Vi har derfor motionshold for enhver smag, og der vil også være et til dig.

Læs mere

Hensynstagende motion

Hvis du har brug for skånsom motion, hvis du har været brystopereret eller lider af knogleskørhed, så har FOF Sydøst også mindre motionshold. Der vil her blive taget hensyn til din situation, og træningen vil blive tilpasset dine behov. Det samme gælder hvis du er nybagt mor, så har vi efterfødselstræning i Faxe og Haslev. Vores kyndige undervisere vil tage hånd om den enkelte, og sikre at du for det optimale ud af træningen.

Hvor kan jeg dyrke motion med FOF Sydøst?

Du kan dyrke motion i en lang række byer på Sydsjælland og Lolland Falster. Vi tilbyder motion i Nykøbing Falster, Vordingborg, Haslev, Fakse, Rønnede, Præstø, Stubbekøbing, Stege Holeby og Rødby.
Du kan se vores aktuelle kurser i motion her på siden. Hvis du har spørgsmål til vores motionshold, så kontakt os på tlf. 57650040

Krop og bevægelse

Bevægelse og motion

Krop og bevægelse

Bevægelse i vand

Krop og bevægelse

CrossFit - udendørstræning

Krop og bevægelse

Efterfødsel

Krop og bevægelse

Gyrokinesis®

Krop og bevægelse

Mindfulness

Krop og bevægelse

Pilates

Krop og bevægelse

Qi Gong

Krop og bevægelse

Hensyntagende hold

Krop og bevægelse

Yoga

Krop og bevægelse

Specielt for mænd