Krop | bevægelse

Bevægelse og afspænding

Effektiv træning af kroppen – bevægelse og adspænding på Sydsjælland

Det er sundt, og sjovt, at dyrke motion på aftenskole. Med FOF Sydøst kan du få en alsidig træning af hele kroppen, sammen med andre. Hver sæson sammensætter vi et program med forskellige motionskurser og træningshold under krop og bevægelse, som fokuserer på at styrke, krop, puls og kondition.

Træning af kroppen – fysisk og mentalt

Vores motionshold under krop og bevægelse, fokuserer på at træne kroppen fysisk og mentalt. Det er vigtigt at have en sund krop, men også have et sundt mentalt helbred. Vi har samlet nogle motionsformer der sikrer du får en sund krop og et større mentalt overskud.

Så hvis du gerne vil få en sundere og stærkere krop, så skal du deltage på et af vores motionshold med fokus på krop og bevægelse.

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

Vores krop og bevægelse er for alle, der gerne ønsker at få en stærkere krop, sundere fødder eller trænet hjernen. Hvis du har brug for hensyntagende motion, så tilbyder vi også det.

Hvor kan jeg tilmelde mig motionshold på Sydsjælland?

FOF Sydøst tilbyder motion i Haslev og Fakse Ladeplads. Du kan se de aktuelle tidspunkter under de enkelte hold. Her kan du også læse mere om undervisningen, samt tilmelde dig.

Hvis du har brug for yderligere information, så kan du kontakte FOF Sydøst på tlf: 30745671