Krop | bevægelse

CrossFit - udendørs træning

Vi tilbyder hold igen fra september 2019

Dyrk CrossFit på ­­Sydsjælland

CrossFit er en effektiv motionsform der er intensiv, hård men samtidig sjov. Få trænet og tonet kroppen på et af vores motionshold.

CrossFit træner kroppen igennem

Crossfit er en intensiv og hård træningsform, hvor du både arbejder med at styrke kroppens muskler, men samtidig også styrker pulsen og konditionen.CrossFit er derfor en meget alsidig motionsform der sørger for høj forbrænding kombineret med træning af muskler, puls, balance og smidighed. øvelserne består af både løft, stræk, udholdenhedsøvelser, løb og hop. CrossFit styrker og træner kroppens muskler, din balance og kondition, og derfor får du en stærkere og mere sund krop. Du vil få en bedre kropsholdning og stærkere ryg da du også styrker kernemusklerne.

At dyrke crossfit er også en social forandring. CrossFit hold er små hold, hvor sammenholdet er stærkt. I motivere hinanden og sørger for at I kommer igennem øvelserne og yder det maksimale. Du får dermed glæden ved at dyrke motion med andre på små hold,og motivation til at gennemføre øvelserne med et smil på læben.

Læs mere

Hvordan foregår undervisningen i CrossFit?

Undervisningen er for alle, uanset køn. Hver øvelsesgang byder på nye øvelser, og du ved ikke hvilke det er. Da CrossFit er en intensiv motionsform, får du trænet både smidighed, balance, puls og styrke. Der vil blive trænet med forskellige redskaber såsom Kettlebells.

Hvor kan jeg gå til CrossFit på Sydsjælland?

FOF Sydøst tilbyder CrossFit i Fakse Ladeplads. Det aktuelle tidspunkt kan du se under selve holdet, hvor du også kan læse mere om øvelserne og undervisningen.

Hvis du har brug for mere information, så kontakt FOF Sydøst