Krop | bevægelse

Qi Gong

Qi Gong - Meditativ og fysisk bevægelsesform

I FOF Sydøst kan du dyrke Qi Gong på aftenskole. Få et bedre helbred, blodomløb og får et større mentalt overskud.

Qi Gong styrker kroppen fysisk og mentalt

Qi Gong er en meditativ bevægelsesform, der tager udgangspunkt i kinesisk filosofi. Øvelserne skaber balance i krop og sind, med fokus på langsomme og rolige bevægelser. Der fokuseres især på sammenhæng mellem kroppen, åndedrættet og bevidstheden. Formålet med Qi Gong er at forbedre livskvaliteten. Dette gøres ved at forbedre og styrke menneskets iboende livskraft, Qi. Ved at træne Qi Gong får du arbejdet med blokeringer i energisystemet, således at Qi kan løbe mere frit i kroppen. Dette giver en bedre føling mellem det mentale og fysiske. I FOF Sydøst tilbydes der Qi Gong efter Biyun-metoden, der har rødder 5000 år tilbage til Kina.

Qi Gong for begyndere og øvede

Alle kan lære at dyrke Qi Gong hos FOF Sydøst, uanset alder og baggrund. VI tilbyder derfor hold for begyndere og øvede. For begynderne lærer vi bevægelserne og øvelserne at kende, så de kan bruges både på holdet og derhjemme. Der arbejdes med at kontrollere åndedrættet, så man opnår balancen mellem krop og sind. For de øvede vil et kursus i Qi Gong tage udgangspunkt i at du har lært det grundlæggende. Du vil blive mødt af nye øvelser, eller variationer af dem du kan i forvejen, således at du får endnu mere føling og kontrol med dem og åndedrættet.

Læs mere

Hvor kan jeg finde kurser i Qi Gong?

Vi tilbyder Qi Gong i Nykøbing Falster. Du kan nedenfor se de aktuelle hold og deres placeringer, som vi holder opdateret.

Yderligere information

Du kan få flere informationer om undervisningen under selve holdet. Her kan du også tilmelde dig.

Hvis du har spørgsmål, så kan du altid kontakte os på tlf: 30745671