Krop | bevægelse

SMART training/hjernegymnastik

Effektiv træning af kroppen – motion og bevægelse på Sydsjælland

Det er sundt, og sjovt, at dyrke motion på aftenskole. Med FOF Sydøst kan du få en alsidig træning af hele kroppen, sammen med andre. Hver sæson sammensætter vi et program med forskellige motionskurser og træningshold under krop og bevægelse, som fokuserer på at styrke, krop, puls og kondition.

Træning af kroppen – fysisk og mentalt

Vores motionshold under krop og bevægelse, fokuserer på at træne kroppen fysisk og mentalt. Det er vigtigt at have en sund krop, men også have et sundt mentalt helbred. Vi har samlet nogle motionsformer der sikrer du får en sund krop og et større mentalt overskud:

  • Skånsom motion – fokus er på alsidig træning i et roligt tempo. Vi arbejder med både aktive øvelser og mere afslappende, i form af afspænding og massageøvelser. Træningen foregår siddende, stående og liggende. Du får bedre kondition, smidighed og balance samt styrke.
  • SMART træning – fitness for hjernen. Igennem forskellige øvelser sættes din hjerne på arbejde. Dine sanser, logisk tænkning samt motorik trænes og udfordres. Det er hjernegymnastik der sikre et øget fokus, bedre koncentration, hukommelse samt balance og koordination.
  • Stærke fødder – fokus for denne træning er fødderne. Du får trænet fødder, tæer, ankler og lægmuskler så de fortsat er smidige og stærke. Ved at træne fødderne kan du aflaste dele af kroppen der, ved dårlige fødder, kan blive overbelastet.

Så hvis du gerne vil få en sundere og stærkere krop, så skal du deltage på et af vores motionshold med fokus på krop og bevægelse.

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

Vores krop og bevægelse er for alle, der gerne ønsker at få en stærkere krop, sundere fødder eller trænet hjernen. Hvis du har brug for hensyntagende motion, så tilbyder vi også det.

Hvor kan jeg tilmelde mig motionshold på Sydsjælland?

FOF Sydøst tilbyder motion i Haslev og Fakse Ladeplads. Du kan se de aktuelle tidspunkter under de enkelte hold. Her kan du også læse mere om undervisningen, samt tilmelde dig.

Hvis du har brug for yderligere information, så kan du kontakte FOF Sydøst på tlf: 30745671