Krop | bevægelse

Senior-træning

Vi tilbyder hold igen fra september 2019

Effektiv motion for seniorer

Som seniorer er det vigtigt fortsat at holde sig i form. FOF Sydøst tilbyder et motionshold for seniorer, hvor vi sikrer du får en god og effektiv træning.

Få styrket og smidiggjort kroppen

Motion for seniorer er tilpasset de skavanker og lidelser man kan komme ud for. Seniormotion fokuserer på at styrke de store muskelgrupper strække kroppens mange led og få forbedret konditionen. Vi træner hele kroppen igennem, så du kan holde dig sund og rask længe, eller få trænet nogle af de svage muskler.

Vi tager udgangspunkt i hver deltagers behov, og sikre at du får det optimale ud af undervisningen. Underviseren er uddannet fysioterapeut, og vil derfor kunne sikre at øvelserne gøres korrekt, og alle kan udføre øvelserne.Så hvis du gerne vil have en fortsat sund tilværelse, skal du tilmelde dig vores motion for seniorer nedenfor.

Læs mere

Hvem kan deltage på jeres motion for seniorer?

Alle der er over ( 50 / 60 ) kan deltage i undervisningen. Vi tilpasser undervisningen til hvert hold, så alle kan være med.

Hvor afholdes seniormotion?

FOF Sydøst afholder motion for seniorer i Nykøbing Falster. Du kan se det aktuelle tidspunkt nedenfor, hvor du også kan læse mere om undervisningen.

Yderligere information

Du kan få mere information om undervisningen nedenfor, og hvis du har spørgsmål kan du altid kontakte FOF Sydøst.