Krop | bevægelse

Stærke og smidige fødder

Fodgymnastik giver sunde og stærke fødder

Mange oplever problemer med fødderne, eller oplever dårlig balance. I FOF Sydøst kan du deltage på vores motionskursus med fokus på stærke fødder, hvor vi arbejder med at styrke og smidiggøre dem.

Fodgymnastik er effektiv motion for fødderne

Mange motionsformer har fokus på de store muskelgrupper, hvor de styrkes og smidiggøres. Dette giver en bedre kropsholdning og stærkere muskler, bare ikke stærkere fødder. Da mange motionsformer ikke inkludere træning af fødderne, betyder det at fødderne ikke bliver trænet, hvilket kan forårsage problemer som knyster eller dårlig balance. At have stærke og sunde fødder er vigtigt for at have en ordentlig balance, korrekt kropsholdning og sikre sig mod faldskader. I FOF Sydøst tilbyder vi fodgymnastik, hvor vi fokuserer på fødderne. Øvelserne vil lade dig arbejde med fødderne, så de kan styrkes og smidiggøres. Du lære at stå bedre fast, får en bedre balance og sikres derofr at få en mere korrekt kropsholdning. Med fodgymnastik kan du også modarbejde eventuelle skavanker, som forårsages af dårlig balance og svage fødder.

Læs mere

Hvem kan deltage på workshoppen for stærke fødder?

Alle kan deltage på dette motionshold. Det kræver ingen forudsætninger at deltage, ud over ønsket om stærke og sunde fødder.

Hvor foregår undervisningen?

FOF Sydøst tilbyder motion for fødder i Fakse og Fakse Ladeplads. De aktuelle tidspunkter og placeringer kan du se under holdene. Her kan du også få mere information om undervisningen.

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål, kan du finde kontaktoplysninger på underviseren, under selve holdet. Du kan også kontakte FOF Sydøst på tlf. 30745671