Musik | kor | sang

Guitar

Guitarundervisning for alle på aftenskole

FOF Sydøst tilbyder guitarundervisning for alle der gerne vil lære at spille guitar, eller gerne vil genoptage deres guitarspil. Vi tilbyder undervisning til dig, uanset dit niveau. Er du interesseret? Så tilmeld dig et hold nedenfor.

Lær at spille guitar – for begyndere og øvede

Der kan være mange grunde til at du vil spille guitar. Det kan være du altid har drømt om at spille, eller det kan være du tidligere har spillet og gerne vil genoptage det. Uanset din baggrund, tilbyder vi guitarundervisning for begyndere og øvede.

For begyndere fokuserer vi på det grundlæggende guitarspil. Du lærer becifringer, korrekt fingersætning og akkorder at kende. I løbet af undervisningen vil du få en bedre føling med at lave akkompagnement til sange samt forstå rytmespil og lære at læse noder. Der vil også være mulighed for at lære både at spille solo og sammenspil. For øvede vil vi fokusere på at du kender til det grundlæggende, men gerne vil blive bedre. Her vil vi fokusere mere på anslag, fingerspil og f.eks. brug af capo. Det er mere avancerede teknikker hvor du skal kende dine akkorder. Du vil samtidig lære at spille / synge sange af forskellig sværhedsgrad.

Læs mere

Hvordan foregår undervisningen i guitar?

Der er tale om individuel undervisning. Forud for opstart på guitarundervisningen, skal du aftale dag og tid med underviseren. På den måde sikrer vi at det bliver tilpasset dine behov bedst muligt.

Hvor foregår jeres undevisning i guitarspil?

Hos FOF Sydøst kan du få undervisning i guitar på Sydsjælland og Lolland-Falster. Vi tilbyder guitarundervisning i Rønnede og Nykøbing Falster. De aktuelle placeringer vil du kunne se under de enkelte hold.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere under de enkelte hold, hvor du også har mulighed for at tilmelde dig. Hvis du har spørgsmål, så kan du kontakte underviseren, eller FOF Sydøst på tlf: