Busture - Endagsture

Kom på endagstur med FOF Syd- og Vestsjælland

Er du interesseret i oplevelser, kultur eller arkitektur? Så kom med på en af vores mange endagsture med bus. Du kan tage på mange forskellige ture rundt om i Danmark med mulighed for at komme hjem samme dag. Se vores udvalg af endagsture, og tilmeld dig en af dem.

Vores program består af forskellige kulturelle oplevelser. Vi tilbyder altid både teaterture og kulturture.

Bustur til Tivolis Koncertsal

På vores teaterbusture kan du komme ind og se aktuelle forestillinger på Det Kongelige Teater, i Tivolis Koncertsal og på Det Ny Teater. Denne sæson kan du komme ind og se ”Chess” eller ”The Book of Mormon”. Hvis du er mere til skæg og gode grin, inviterer vi også på bustur til Nykøbing Falster Revyen.

Bustur til København

Er du mere til kunst, arkitektur og historie, har vi også busture til København, Køge og Frederiksborg. Du kan komme med på tur til Frederiksborg Slot og se på moderne kunst. Vi tilbyder også ture til København, hvor vi ser nærmere på den byudvikling, der sker i f.eks. Sydhavnen og Ørestaden. Endelig har vi også vores kunsttur, hvor vi ser på kunst på KØS og den utrolige kunst, der gemmer sig på Christiansborg.

Læs mere

Busture i Danmark

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder altid mange forskellige busture i Danmark. Der er busture for enhver smag, og da der er tale om endagsture, er der også god mulighed for at tage på flere af turene. Vi har delt vores ture op, så du nemt kan finde den rette. Du kan tage med på ture fra Næstved, Sorø og Ringsted samt ture fra Skælskør, Korsør og Slagelse.

Læs mere om vores forskellige busture, og tilmeld dig med det samme. Har du spørgsmål, så kontakt os på telefon 5852 8164 eller mail info@fof-sydvest.dk.

Busture - Endagsture

Teaterture med bus

Busture - Endagsture

Kulturture med bus