Busture - Endagsture

Kom på endagstur med FOF Syd- og Vestsjælland

Er du interesseret i oplevelser, kultur eller arkitektur? Så kom med på en af vores mange endagsture med bus. Du kan tage på mange forskellige ture rundt om i Danmark med mulighed for at komme hjem samme dag. Se vores udvalg af endagsture, og tilmeld dig en af dem.

Vores program består af forskellige kulturelle oplevelser. Vi tilbyder altid både teaterture og kulturture.

Teaterture i København

På vores teaterbusture kan du komme ind og se aktuelle forestillinger på bl.a. Det Kongelige Teater og Det Ny Teater. Denne sæson kan du komme ind og se musicalen "The Phantom of the Opera", operretterne ”Flagermusen” og "Mød mig på Cassiopeia", og balletten "Giselle".

Kulturture med bus

Er du mere til kunst, arkitektur og historie, har vi også busture til København og Skåne. Du kan komme med på tur til Eremitagen og Amalienborg-museet, hvor vi ser det flotte interiør og de fantastiske samlinger. Vi tilbyder også ture til København med besøg på La Glace og rundvisning i Mærsk Tårnet. Endelig har vi også vores hyggelige juletur til Skåne, hvor vi på Bosjökloster Slot oplever gammeldags og stemningsfuldt julemarked.

Læs mere

Busture i Danmark

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder altid mange forskellige busture i Danmark. Der er busture for enhver smag, og da der er tale om endagsture, er der også god mulighed for at tage på flere af turene. Vi har delt vores ture op, så du nemt kan finde den rette. Du kan tage med på ture fra Næstved, Sorø og Ringsted samt ture fra Skælskør, Korsør og Slagelse.

Læs mere om vores forskellige busture, og tilmeld dig med det samme. Har du spørgsmål, så kontakt os på telefon 5852 8164 eller mail info@fof-sydvest.dk.

Busture - Endagsture

Teaterture med bus

Busture - Endagsture

Kulturture med bus