Busture - Endagsture

Københavnertur - La Glace, Ida Davidsen og Mærsk Tårnet

Tur til København

– med besøg på La Glace, spadseretur på Holmen, snitter hos Ida Davidsen og rundvisning i Mærsk Tårnet

Vi starter turen med foredrag og kager på Conditori La Glace, Danmarks ældste og nok bedste konditori, og gennem 6 generationer leverandør af livskvalitet til københavnere og andet godtfolk. Der serveres chokolade og kaffe samt wienerbrød og lagkage mens vi hører historien om La Glace.

Oven på dette fine arrangement tager vi ud på Flådestation Holmen for at gå en tur og se på de gamle flådebygninger. Det er fantastisk at gå rundt blandt de flotte gamle bygninger, og mærke historiens vingesus. 

Inden vi skal på rundvisning i Mærsk Tårnet, serveres 3 snitter i den kendte Smørrebrødsrestaurant hos Ida Davidsen, som i dag ledes af Oscar Davidsen, 5. generation efter Oskar Davidsen, som startede sin smørrebrødsforretning i 1888.

I Mærsk Tårnet hører vi om visionen for det nye fyrtårn inden for sundhedsforskning på Københavns Universitet, besøger en af laboratorieetagerne og går rundt i den stemningsfulde arkitektur. I parken findes Københavns længste gangbro, og fra øverste etage byens måske bedste udsigt.

Turleder: Karin Hansen, aut. guide

Pris 995 kr. Turens pris er alt inkl. som beskrevet og ekskl. drikkevarer.

Afgang med bus:
07.55 Skælskør, Havnepladsen 
08.15 Korsør, Caspar Brands Plads 
08.40 Slagelse, Busterminalen 
Hjemkomst ca. 20.30 (Skælskør)