Busture - Endagsture

"Turandot"

Operaen ”Turandot” i Operahuset

Oplev eventyroperaen ”Turandot” i Puccinis sjældent opførte, oprindelige version. Skildringer af varmblodige mennesker, gerne af jævne kår – det var blevet et varemærke for Puccini. Med sin opera om en iskold sagnprinsesse bevægede komponisten sig ind på et nyt territorium, men resultatet blev ikke mindre Puccinisk. I ”Turandot” forenes det storslåede eventyrlige med det følelsesfuldt melodiøse, og kinesiske folkemelodier flyder umærkeligt sammen med ærkeitaliensk klang.

Puccini døde inden ”Turandot” lå færdig, og siden er operaen gerne blevet opført i en færdiggjort version af Puccinis kollega Alfano. Når ”Turandot” kommer til Operaen er det i den oprindelige version, hvor hver tone er Puccinis egen og i en iscenesættelse, der giver plads til både fabel og nyfortolkning. Stjernesopranen Ann Petersen kan opleves i den krævende titelrolle – en operaoplevelse ud over det sædvanlige! Operaen synges på italiensk med danske overtekster.

FOF har reserveret pladser i bedste kategori (A) til kl. 19.30 og inden forestillingen serveres en dejlig middag i Operahusets restaurant ”Kost og Mask”. Billetter udleveres i bussen.

Turleder: Sabine Skou Gøtterup, forstander FOF

Pris 1.695 kr.

Afgang med bus:
13.50 Korsør, Caspar Brands Plads
14.15 Slagelse, Busterminalen
14.35 Sorø, Sorø Hallen
15.15 Næstved, Rådmandshaven
Hjemkomst ca. 01.00 (Korsør)