Busture - Flerdagesture - Flyrejser

Oplevelsesrige flerdagsture i bus

Er du interesseret i kultur og oplevelser, så kom med på en af vores busture eller flyrejser. Hver sæson udvælger vi spændende ture i Danmark eller ture til udlandet. Gå på opdagelse ved at se vores ture i menuen til venstre, og tilmeld dig allerede i dag. Der kan være rift om pladserne på vores populære ture.

Spændende vandreture og kulturrejser

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder flerdagesture rundt i ind- og udland hver sæson. Vi finder de spændende seværdigheder, der er værd at se, og sørger for at vores ture inkluderer arrangementer som rundvisninger på kunstudstillinger, guidede ture og andre kulturelle oplevelser.

I denne sæson kan du komme med på vandretur på den spanske camino, på kulturrejse til Dresden, eller på korte forårsture til Sverige og Tyskland. På vandreturen kan du komme ud og opleve naturen langs Spaniens nordkyst på den første pilgrimsrute. Du kan opleve det spændende landskab og få en livsbekræftende oplevelse i fællesskab med andre på denne vandretur med tid til fordybelse. 

På turen til den tyske storby Dresden – Elbens Firenze – kan du opleve en by med rig historie og fantastisk arkitektur. Det smukke Dresden har været motiv for malere i århundreder. Glæd dig til sejltur på Elben og en spændende musikalsk oplevelse. 

Turen til Sverige går blandt andet til det tidligere kongelige Sofiero Slot og til Kullens smukke naturreservat i Skåne. Du kan opleve svensk kultur, historie og natur på en kort og hyggelig forårstur til vores spændende naboland. 

På weekendturen til Kielerkanalen og Glücksborg Slot kan du sejle på verdens travleste kanal og opleve et af Europas vigtigste slotte, Tysklands største vandslot Glücksborg.

Læs mere

Praktiske oplysninger

Du kan læse mere om turene ved at klikke dig videre i menuen til venstre eller nedenfor. Her kan du læse mere om hvad turene indeholder, samt priser, frister for tilmelding og afgangstider.

Har du spørgsmål, og ønsker du at tilmelde dig en af turene, så kontakt os på telefon 5852 8164 eller mail info@fof-sydvest.dk.

Busture - Flerdagesture - Flyrejser

Busture - Flerdagesture - Flyrejser