Busture - Flerdagesture - Flyrejser

Oplevelsesrige flerdagsture i bus

Er du interesseret i kultur og oplevelser, så kom med på en af vores mange busture eller flyrejser. Hver sæson udvælger vi spændende busture i Danmark eller ture til udlandet. Gå på opdagelse ved at se vores mange ture i menuen til venstre, og tilmeld dig allerede i dag. Der kan være rift om pladserne på vores populære ture.

Spændende busture i Danmark og Sverige

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder flerdagesture rundt i ind- og udland, hver sæson. Vi finder de spændende seværdigheder, der er værd at se, og sørger for at vores ture inkluderer arrangementer som rundvisninger på kunstudstillinger, guidede ture og andre kulturelle oplevelser.

I denne sæson kan du komme med på tur rundt i Danmark og Sverige, og opleve Sønderjylland, Ebeltoft, Øland og Kalmar. På busturene til Ebeltoft og Sønderjylland kan du komme ud og opleve naturen ved vadehavet, Tirpitzbunkeren og komme med på en byvandring i Møgeltønder.

På vores busture til Sverige kan du dykke ned i den fælles dansk-svenske historie. Vi kommer forbi den gamle danske grænse ved Brømsebro, besøger Kalmar Slot og kommer også forbi den smukke Brunnspark i Ronneby. Så hvis du ønsker at blive klogere på den dansk-svenske historie, kan du tage med på denne bustur.

Busture til udlandet

Hvis du ønsker at opleve verden omkring Danmark, skal du tilmelde dig en af vores ture til udlandet. Du kan komme med på en kulturel og musikalsk bustur til Krakow og Wroclaw i Polen. Kom med på byvandringer, ture i saltminer og oplev en fantastisk koncert med Chopin.

Læs mere

Praktiske oplysninger

Du kan læse mere om turene ved at klikke dig videre i menuen til venstre eller nedenfor. Her kan du læse mere om hvad turene indeholder, samt priser, frister for tilmelding og afgangstider.

Har du spørgsmål, og ønsker du at tilmelde dig en af turene, så kontakt os på telefon 5852 8164 eller mail info@fof-sydvest.dk.

Busture - Flerdagesture - Flyrejser

Busture - Flerdagesture - Flyrejser