Busture - Flerdagesture - Flyrejser

Spændende busture og rejser hver sæson

Tag med FOF Syd- og Vestsjælland på busture til udlandet hver sæson. Vi tilbyder længere busture over flere dage til spændende lande og byer. Undervejs bliver vi klogere på samfundet, kulturen og historien i de områder vi kører igennem. Er du interesseret i rejser og busture til udlandet, så kig nærmere på vores program nedenfor.

Rejser til Tyskland og Spanien

I denne sæson præsenterer vi to busture. Vores tur til Dresden giver dig muligheden for at opleve byen kendt som ”Elbens Firenze”. Tag med til Dresden og bliv klogere på byens kultur og historie. Oplev flot arkitektur, og skøn natur i det Saksiske Schweiz.

Er du mere til aktive ferier, så tag med på FOFs vandretur langs Spaniens nordkyst. Her vil der være storslået natur at opleve, hvor du også får et spændende indblik i den kultur og historie, der knytter sig til ruten mod Santiago de Compostella. Vi vandrer 110km på den første pilgrimsrute ad ældgamle stier. Oplev en både sanselig, livsbekræftende og kulturhistorisk vandreferie.

Læs mere

Hvem kan deltage på busturene til udlandet?

Har du brug for yderligere information, kan du nedenfor læse mere om hver enkelt rejse. Her kan du få informationer om afgangstider, priser og turenes indhold. Du skal være opmærksom på, at der er en tidsfrist for tilmelding. Der vil være afgang fra Slagelse og Næstved.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.