Busture - Flerdagesture - Flyrejser

3-dages tur til Sønderjylland

3-dages tur til Sønderjylland med ophold på Hjerting Badehotel

Kom med på en spændende tur fyldt med natur-, kultur- og kulinariske oplevelser. Efter frokoststop på Hotel Severin i Middelfart med udsigt over Lillebælt går turen til Blåvand ved Vestkysten med besøg i den nyåbnede Tirpitz-bunker, hvor historien bliver levendegjort. Vi skal bo på det charmerende Hjerting Badehotel i Ho Bugt med enestående udsigt til Skallingen, og her serveres lækker morgen- og aftensmad begge dage.

Dag 2 går turen til det nyåbnede Vadehavscenter, hvor vi skal opleve det unikke bygningsværk og blive klogere på Vadehavets natur og historie. Efter frokost i Café’en fortsættes til den smukke Løgumkloster Kirke med rundvisning og kaffe/kage i Refugiet. 

Dag 3 går turen til den idylliske og velbevarede landsby Møgeltønder med byvandring og frokost på Schackenborg Slotskro. Herfra videre til Sønderborg med rundvisning på det kulturhistoriske museum Sønderborg Slot, som har været kongeborg og hertugslot, fængsel for Chr. II, og dansk og tysk kaserne. Turen hjem går over Als og med færgen Fynshav-Bøjden, hvor der serveres en let aftenmenu, og så videre op gennem Sydfyn og over Storebæltsbroen.

Turleder: Ingrid Dyhr Toft, FOF kulturguide

Pris pr. person i dobbeltværelse 4.495 kr. Tillæg for enkeltværelse 300 kr.
Turens pris er inkl. alt som beskrevet og ekskl. de fleste drikkevarer.

Afgang med bus:
08.35 Ringsted, Nørretorv F24
08.55 Sorø, Sorø Hallen
09.15 Slagelse, Busterminalen
09.40 Skælskør, Havnepladsen
10.00 Korsør, Stationen
Hjemkomst ca. 21.30 (Ringsted)

Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
man 04-06-18 08:35
Ingrid Dyhr Toft
3 gange
Kr. 4495