Busture - Flerdagesture - Flyrejser

Kulturrejse til Dresden - Elbens Firenze

4 dages kulturrejse til Dresden – Elbens Firenze 

Dresden var i århundreder en af de ypperligste arkitektoniske perler i det tyske kulturområde og en skønhed for øjet. Den yndefulde fremførelse af italiensk barok, klassicisme og renæssance tager alle besøgende med storm. Oplev og nyd dette til fods, med en sejltur på Elben, en naturskøn tur i det Saksiske Schweiz og en musikalsk oplevelse i Kulturpalast Dresden. På hjemrejsen vil vi sejle igennem det charmerende å-landskab Spreewald, hvor det oprindelige slaviske folk, Sorberne, holder til.

FOF Syd- og Vestsjælland arrangerer rejsen i samarbejde med Historiske Rejser, som er turens tekniske arrangør.

4 dage, man. 08.04.19 – tors. 11.04.19. 

Pris pr. person i dobbeltværelse 4.999 kr.

Tillæg for enkeltværelse 430 kr. Billetpris "De skønneste Operakor" 550 kr.

Turens pris omfatter transport, hotelophold på centralt beliggende hotel i Dresden inkl. morgenmad og 1 x aftensmad, morgenmad på færgen 1. dag og aftensmad 4. dag, sejlture på Elben og Spree. Mulighed for tilkøb af aftensmad 2. og 3. dag samt tilkøb af musikalsk arrangement om aftenen på ankomstdagen. Vi skal høre "De Skønneste Operakor" - Die Schönsten Opernchöre - synge mesterværker fra operalitteraturen. Alle udflugter og rundvisninger er med erfaren rejseleder, der er med på hele turen. Ekskl. entréer og drikkevarer.

Sidste frist for tilmelding 20. februar 2019 ( både tur og musikalsk arrangement). Ved tilmelding opgiv navn, som det står i dit pas.

Afgang med bus:
kl. 06.30 Busterminalen i Slagelse
kl. 07.15 Rådmandshaven i Næstved
Hjemkomst ca. kl. 20.15 i Næstved og ca. 21.00 i Slagelse.

Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
man 08-04-19 06:30
4 gange
Kr. 4999