Gravid og barsel

Træning før fødsel

Træning til gravide og par før fødslen

Motion under graviditeten er vigtig, og derfor tilbyder FOF Syd- og Vestsjælland træning for gravide. Styrk kroppen, og bliv klar til fødslen.

Skånsom træning i varmt vand og fødselsforberedelse

Motion er vigtigt, også for gravide. Træning for gravide hjælper med at styrke kroppen før fødslen. Vi har samlet en række forskellige kurser, der alle er med til at gøre din krop klar til fødslen, både fysisk og mentalt. Vi tilbyder:

  • Træning i varmt vand – hjælper med at styrke ben, arme og ryg på en skånsom måde, samtidig med, at det fjerner spændinger i kroppen.
  • Yoga for gravide – styrker kroppen og fjerner spændinger i kroppen, og igennem åndedrætsøvelser kan du finde indre ro og balance, der kan nedsætte stressniveauet.

Hvis I gerne vil forberede jer til fødslen sammen, har vi også fødselsforberedelse for par. Her kan I sammen blive klar til fødslen og forstå alle de forskellige og sommetider svære processer, I kommer igennem. Det fødselsforberedende kursus hjælper jer begge med at forstå hvad I kommer igennem, og hvordan I samarbejder bedst. Kurset er med til at gøre jer klar til selve fødslen, så I begge kan glæde jer til, at barnet kommer til verden.

Læs mere

Hvor afholdes der før-fødselskurser?

Du kan gå til før-fødselskurser i Slagelse, Korsør og Næstved. Du kan se tidspunkter for holdstart nedenfor.

Yderligere oplysninger

Få mere information om undervisningen under det enkelte kursus.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk