Foredrag

Aktuelle foredrag for enhver smag

Som altid kan du komme til mange interessante foredrag i FOF Syd- og Vestsjælland. Vi har mange spændende emner på programmet, og hver sæson bestræber vi os på at finde aktuelle foredragsholdere. I vores foredragsrækker har vi emner om alt fra kultur og historie til sundhed og livsstil.

Vi har mange populære og aktuelle foredrag

I denne sæson kan du komme til foredrag med sundhedsguruen Chris MacDonald som giver gode råd til, hvordan vi opnår sund energi og mentalt overskud, eller med Anders Agger, som i et tv-foredrag fortæller om sine oplevelser ved at lave tv-reportager for DR. Du kan også opleve et spændende debatarrangement med modediktatoren Jim Lyngvild og komme ind bag modemandens professionelle ydre.

Er du interesseret i efterforskningens verden kan du i et fængslende foredrag med drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl høre om nogle af de mest spektakulære drabssager. Der er mange forskellige foredrag, og der er også et til netop dig. Hvis du er interesseret i at læse mere om de forskellige foredrag, vi har på programmet, kan du læse mere nedenfor og tilmelde dig.

Vores foredrag bliver afholdt i Slagelse, Korsør, Skælskør, Sorø, Ringsted og Næstved.

Foredrag

Foredrag

Foredrag

Foredragsrækker

Foredrag

Seniorakademiet i Slagelse