Foredrag og debat

Aktuelle foredrag for enhver smag

Som altid kan du komme til mange interessante foredrag i FOF Syd- og Vestsjælland. Vi har mange spændende emner på programmet, og hver sæson bestræber vi os på at finde aktuelle foredragsholdere. I vores foredragsrækker har vi emner om alt fra kultur og historie til sundhed og livsstil.

Læs mere

Vi har mange populære og aktuelle foredrag

I denne sæson kan du komme til foredrag med globetrotteren Mikkel Beha Erichsen, som tager os med på eventyr mod polarisen. Mikkel Beha fortæller om familiens prøvelser i de ekstreme kuldegrader og sætter klimaforandringerne i perspektiv, når han beretter om den barske og synlige virkelighed med stigende temperaturer og smeltende is. 

Du kan også opleve en spændende aften i selskab med Rolf Sørensen og Dennis Ritter, som i anledning af, at Tour de France kommer til Danmark i 2021, vil tage dig bag om Touren! Glæd dig til en forrygende og stemningsfuld aften med Rolf og Ritter, dramatiske historier, spekulation og spænding.

Vil du høre mere om klimaforandringer i et politisk perspektiv, kan du allerede nu glæde dig til foredrag med Connie Hedegaard i 2020. Den forhenværende minister og EU-kommissær fortæller i en personlig beretning om arbejdet på en handleplan for at løse klimaudfordringerne. Der er mange forskellige foredrag, og der er også et til netop dig. Hvis du er interesseret i at læse mere om de forskellige foredrag, vi har på programmet, kan du læse mere nedenfor og tilmelde dig.

Vores foredrag bliver afholdt i Slagelse, Korsør, Skælskør, Sorø, Ringsted og Næstved.

Foredrag med Rolf og Ritter om Tour de France
Foredrag og debat

Foredrag

Niels Marup på Seniorakademiet i Slagelse
Foredrag og debat

Seniorakademiet i Slagelse

Foredrag med Bendt Bendtsen hos FOF i Næstved
Foredrag og debat

Foredragsrækker

Gå til foredrag om Puccinis berømte operaer
Foredrag og debat

Studiekredse