Foredrag og debat

Aktuelle foredrag for enhver smag

Som altid kan du komme til mange interessante foredrag i FOF Syd- og Vestsjælland. Vi har mange spændende emner på programmet, og hver sæson bestræber vi os på at finde aktuelle foredragsholdere. I vores foredragsrækker har vi emner om alt fra kultur og historie til sundhed og livsstil.

Læs mere

Vi har mange populære og aktuelle foredrag

I denne sæson kan du komme til foredrag med cremekongen Ole Henriksen, som i en live-samtale taler med Go’ aften Danmark-værten Michèle Bellaiche om sit opsigtsvækkende liv, eller med familievejleder Lola Jensen, som i forskellige foredrag giver kærlige og kontante råd til en bedre hverdag. Du kan også opleve en aften med Karen-Marie Lillelund, som fortæller om at leve livet fuldt ud og sørge for at få lidt med af det hele: kærlighed, karriere, familie og sundhed.

Er du interesseret i efterforskningens verden kan du i et fængslende foredrag med drabschefen Bent Isager-Nielsen og retsmedicineren Hans Petter Hougen høre om nogle af de mest spektakulære drabssager. Der er mange forskellige foredrag, og der er også et til netop dig. Hvis du er interesseret i at læse mere om de forskellige foredrag, vi har på programmet, kan du læse mere nedenfor og tilmelde dig.

Vores foredrag bliver afholdt i Slagelse, Korsør, Skælskør, Sorø, Ringsted og Næstved.

Foredrag med Rolf og Ritter om Tour de France
Foredrag og debat

Foredrag

Niels Marup på Seniorakademiet i Slagelse
Foredrag og debat

Seniorakademiet i Slagelse

Foredrag og debat

Foredragsrækker

Gå til foredrag om Puccinis berømte operaer
Foredrag og debat

Studiekredse