Foredrag og debat

Enkeltstående foredrag

Kom til spændende og aktuelle foredrag på Vestsjælland

Hver sæson åbner FOF Syd- og Vestsjælland op for en række foredrag med aktuelle foredragsholdere. Emnerne spænder vidt mellem samfund, kultur, livsstil og meget mere. Du kan se det aktuelle program nedenfor.

Læs mere

Aktuelle og kendte foredragsholdere

I denne sæson kan vi præsentere foredrag, der gør dig klogere på verden og samfundet, men også klogere på dig selv.

Hvis du er interesseret i familieliv, kan du komme til foredrag med Lola Jensen, der fortæller om at finde ro og opnå bedre trivsel i travle børnefamilier.

Er du mere til samfund, historie og kultur, så kan du komme til foredrag med eventyrer Rasmus Krath, der fortæller om Cuba og landets kontroversielle historie og spændende folk. Du kan også deltage i en interessant klimadebat med bl.a. Jesper Theilgaard og Anders Morgenthaler, som taler om, hvad vi selv kan gøre for at hjælpe klimaet. I foredraget "Brug hovedet" kan du høre hjerneforsker Ellen Garde give et indblik i hjernens komplekse verden og lære, hvordan du kan styrke dit eget hjernenetværk.

Vil du gerne lære mere om sundhed og ernæring, kan du i foredraget med Martin Kreutzer lære hvordan du kan spise dig fra gigt, skader og andre plager, mens du i foredraget med Simon Krohn kan blive introduceret til filosofien bag yoga. Er du mere interesseret i musik, kan du komme til koncertforedrag med Tomas Ambt Kofod, som i et spændende ensemble sætter toner på Halfdan Rasmussens digte.

Ud over dette præsenterer vi også foredrag med Mikkel Beha og Rolf og Ritter. Der er mange foredrag at vælge imellem, og du kan se hele programmet nedenfor. Du kan tilmelde dig med det samme, da der kan være rift om billetterne.

Hvor finder jeg FOFs foredrag på Vestsjælland?

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder foredrag i Slagelse, Skælskør, Næstved og Ringsted. Du kan se de aktuelle tidspunkter nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om vores foredrag, så klik dig videre i menuen til venstre eller se nedenfor. Her kan du læse om hvert foredrag og foredragsholderen.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.