Foredrag og debat

Foredragsrækker

Kom til spændende foredrag med FOF Syd- og Vestsjælland

Ud over vores enkeltstående foredrag, tilbyder vi hver sæson foredragsrækker, hvor du får mulighed for at dykke ned i et bestemt emne. Over et par foredrag vil du blive klogere på samfundet, kulturen, historien eller et andet spændende emne.

Læs mere

Bliv klogere på verden omkring dig

I denne sæson udbyder vi foredragsrækker, hvor spændende og aktuelle foredragsholdere vil gøre dig klogere. Vi tilbyder forskellige former for foredrag. Hver tirsdag har vi foredrag i vores tirsdagscafé i i Skt. Bendts Kirkes sognegård i Ringsted eller Aktivitetshuset Midgård i Slagelse samt foredrag i vores tirsdagsklub på Næstved Bibliotek. Vi har også Kulturcafé i Provstehaven, kulturforum i Sorø samt kultureftermiddage på Skælskør bibliotek. På disse cafeer og forummer, vil du kunne lytte til en række spændende foredragsholdere fortælle om deres oplevelser og liv, historiske værker eller personer og begivenheder. 

Hvis du gerne vil vide mere om de aktuelle foredragsrækker, kan du se mere nedenfor. Vi har også en række studiekredse, hvor du har mulighed for at deltage mere aktivt i foredragsrækkerne. Læs mere her.

Hvor afholder I jeres rækker af foredrag?

Du kan komme til FOF Syd- og Vestsjællands foredragsrækker i Slagelse, Næstved, Ringsted, Korsør, Vemmelev, Skælskør og Sorø. De aktuelle tidspunkter kan du se under hver foredragsrække.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere eller tilmelde dig, kan du gøre dette nedenfor. Der kan være rift om billetterne, så tilmeld dig gerne med det samme. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.