Foredrag og debat

Foredragsrækker

Kom til spændende foredrag med FOF Syd- og Vestsjælland

Ud over vores enkeltstående foredrag, tilbyder vi hver sæson foredragsrækker, hvor du får mulighed for at dykke ned i et bestemt emne. Over et par foredrag vil du blive klogere på samfundet, kulturen, gastronomi eller et andet spændende emne.

Bliv klogere på verden omkring dig

I denne sæson udbyder vi foredragsrækker, hvor spændende og aktuelle foredragsholdere vil gøre dig klogere. Vi tilbyder forskellige former for foredrag. Hver tirsdag har vi foredrag i vores tirsdagscafé i i Skt. Bendts Kirkes sognegård i Ringsted eller Aktivitetshuset Midgård i Slagelse samt foredrag i vores tirsdagsklub på Næstved Bibliotek. Vi har også Kulturcafé i Provstehaven, kulturforum i Sorø samt kultureftermiddage på Skælskør bibliotek. På disse cafeer og forummer, vil du kunne lytte til en række spændende foredragsholdere fortælle om deres oplevelser og liv, historiske værker eller personer og begivenheder. 

Hvis du vil blive klogere på vin, kan du tilmelde dig denne foredragsrække. Her vil du bl.a. lære mere om forskellige druesorter som Chardonnay og Pinot Noir. Undervejs vil du kunne smage på vinene og selv bedømme hvilke, der er dine favoritter. 

For dig, der gerne vil blive klogere på kunst, tager kunsthistoriker Birthe Svenstrup dig med gennem 200 års amerikansk kunst fra de første indvandrere til modernismen. Her dykker vi ned i værker af forskellige amerikanske kunstnere, og vi kigger på, hvordan amerikansk historie og europæisk billedkunst har haft indflydelse på stilen. 

Hvis du er interesseret i vinterhavens fugle, kan du i en studiekreds med en af Vestsjællands dygtigste fuglekiggere lære om almindelige og sjældne fuglearter som er at finde i danske haver på denne årstid.

Hvis du gerne vil vide mere om de aktuelle foredragsrækker, kan du se mere nedenfor. 

Læs mere

Hvor afholder I jeres rækker af foredrag?

Du kan komme til FOF Syd- og Vestsjællands foredragsrækker i Slagelse, Ringsted, Korsør, Vemmelev, Skælskør og Sorø. De aktuelle tidspunkter kan du se under hver foredragsrække.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere eller tilmelde dig, kan du gøre dette nedenfor. Der kan være rift om billetterne, så tilmeld dig gerne med det samme. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.