Foredrag

Enkeltstående foredrag

Kom til spændende og aktuelle foredrag på Vestsjælland

Hver sæson åbner FOF Syd- og Vestsjælland op for en række foredrag med aktuelle foredragsholdere. Emnerne spænder vidt mellem samfund, kultur, livsstil og meget mere. Du kan se det aktuelle program nedenfor.

Aktuelle og kendte foredragsholdere

I denne sæson kan vi præsentere foredrag, der gør dig klogere på verden og samfundet, men også klogere på dig selv. Nanna Mia Hansen holder to foredrag om relationen mellem mennesker og hunde, og hvilke problemer hunde oplever, når de er alene hjemme. 

Hvis du mere er interesseret i familieliv og livsstil, kan du komme til foredrag med Lola Jensen, der fortæller om at finde ro og opnå bedre trivsel i travle børnefamilier, mens Amanda Drescher og Torben Lorentsen holder foredrag om at finde glæden ved tilværelsen med hjertet som guide. 

Er du mere til samfund, historie og kultur, så kan du komme til foredrag med Anders Bager, der fortæller om Dresden og byens turbulente historie samt foredrag med Kåre Johannesen, der fortæller (og quizzer) om 1. Verdenskrig. I foredraget om julemærkehjemmet i Skælskør, kan du høre mere om stedets betydning for børn med lavt selvværd, overvægt og dem, der har været udsat for mobning. 

Ud over dette præsenterer vi også foredrag med Anders Agger, Jim Lyngvild, Chris MacDonald og Ritt Bjerregaard. Der er mange foredrag at vælge imellem, og du kan se hele programmet nedenfor. Du kan tilmelde dig med det samme, da der kan være rift om billetterne. 

Læs mere

Hvor finder jeg FOFs foredrag på Vestsjælland?

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder foredrag i Slagelse, Skælskør, Næstved og Ringsted. Du kan se de aktuelle tidspunkter nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om vores foredrag, så klik dig videre i menuen til venstre eller se nedenfor. Her kan du læse om hvert foredrag og foredragsholderen.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.