Foredrag

Foredrag med Chris MacDonald

Chris MacDonald – Energi og motivation

Sundhed handler om meget mere end broccoli og løbeture. Vi, homo sapiens, har en række dybe og naturlige behov, vi skal have opfyldt, hvis vi vil have energi og overskud i hverdagen.

I dette medrivende foredrag fortæller Chris MacDonald hvad der skal til for, at vi har det allerbedst og oplever sund energi og mentalt overskud.

Med afsæt i den nyeste forskning inden for fysiologi og psykologi præsenterer han os for den liste, han arbejder ud fra i sit virke med mennesker: Naturens-ikke-til-forhandling-liste. Og motivationen? Den behøver vi ikke vente på.

Chris punkterer myten om, at det skal være ”lysten, der driver værket.” I stedet deler han med humor og skøn selvironi sin motiverende strategi for, hvordan vi træner viljestyrken og skaber rutiner, der gør det hele lidt nemmere. Et foredrag, som uundgåeligt vil generere mange gode grin. Chris taler åbent om de udfordringer som han selv og vi alle har med sundhed, så tilhørerne går fra salen med et smil på læben og mod på et lidt sundere og mere energisk liv.

Chris MacDonald, sundhedsguru