Foredrag

Foredragsrækker

Kom til spændende foredrag med FOF Syd- og Vestsjælland

Ud over vores enkeltstående foredrag, tilbyder vi hver sæson foredragsrækker, hvor du får mulighed for at dykke ned i et bestemt emne. Over et par foredrag vil du blive klogere på samfundet, kulturen, gastronomi eller et andet spændende emne.

Bliv klogere på verden omkring dig

I denne sæson udbyder vi foredragsrækker, hvor spændende og aktuelle foredragsholdere vil gøre dig klogere. Vi tilbyder forskellige former for foredrag. Hver tirsdag har vi foredrag i vores tirsdagscafé i i Skt. Bendts Kirkes sognegård eller Aktivitetshuset Midgård samt foredrag i vores tirsdagsklub på Næstved Bibliotek. Vi har også Kulturcafé i Provstehaven, kulturforum i Sorø samt kultureftermiddage på Skælskør bibliotek. På disse cafeer og forummer, vil du kunne lytte til en række spændende foredragsholdere fortælle om deres oplevelser og liv, historiske værker eller personer og begivenheder. 

Hvis du vil blive klogere på vin, kan du tilmelde dig denne foredragsrække. Her vil du bl.a. lære mere om ungarsk vin, hvordan du ser efter gode tilbud hos vinhandlere og i supermarkedet. Undervejs vil du kunne smage på vinene og selv bedømme hvilke, der er dine favoritter. 

For dig, der gerne vil blive klogere på opera, tilbyder vi en række spændende operaforedrag. Her dykker vi ned i hvad en opera er og får eksempler på forskellige kendte opsætninger. For dig. der ikke kender til opera, vil du blive ført ind i denne fantastiske verden mens dem, der kender til det, vil kunne nyde at høre forskellige eksempler på hvad operaen kan. 

Hvis du gerne vil vide mere om de aktuelle foredragsrækker, kan du se mere nedenfor. 

Læs mere

Hvor afholder I jeres rækker af foredrag?

Du kan komme til FOF Syd- og Vestsjællands foredragsrækker i Slagelse, Ringsted, Korsør, Vemmelev, Skælskør og Sorø. De aktuelle tidspunkter kan du se under hver foredragsrække.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere eller tilmelde dig, kan du gøre dette nedenfor. Der kan være rift om billetterne, så tilmeld dig gerne med det samme. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Syd- og Vestsjælland på tlf. 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.