Foredrag

Bliv klogere på vin - Næstved eller Ringsted

Bliv klogere på vin

Kom og bliv klogere på verdens vinkulturer i et hyggeligt interessefællesskab. Jo mere man ved om det, der skænkes i glasset, jo mere bevidst bliver man om sammenhængen mellem kvalitet, kvantitet og pris! Prøvesmagning af forskellige vine, ekstraudgift pr. gang ca. 150 kr. Medbring eget glas.

Efterårets 3 temaer er:

Cabernet Sauvignon
For mange er Cabernet Sauvignon verdens mest ædle drue, men hvordan smager den rundt om i verden? En aften med lutter rødvin hvor Cabernet Sauvignon har hovedrollen. Vi skal Around the World på én aften. Fra Frankrig over Nord- og Sydamerika, til Australien og et smut til Sydafrika.

Riesling
Der findes næppe en hvidvinsdrue med så mange muligheder og så mange facetter som Tysklands store hvide drue og vi skal se, hvor forskelligt den udtrykker sig rundt om i vores store naboland.

Vintervine på budget
Der er stor forskel på, hvad vi drikker sommer og vinter, men hvad er egentlig en vintervin? Vi skal sammenligne nogle meget forskellige vine fra forskellige lande, men til samme pris. Hvilket land leverer mon den bedste vin til prisen?

Peder Lehmann Larsen, sommelier

Holdoversigt
Start Sted Underviser   Pris
tor 27-09-18 19:00
Næstved
Peder Lehmann Larsen
3 gange
Kr. 300