Foredrag

Kulturcaféen i Provstehaven i Vemmelev

Kulturcaféen i Provstehaven Vemmelev

I fælleshuset Provstehaven arrangerer FOF i samarbejde med venneforeningen, én foredragsrække i foråret og én i efteråret. Alle er velkomne.

Prisen for foredragsrækken som består af 5 foredrag 
For et enkeltforedrag er prisen 125 kr.

Livet som drabschef – med drabschefen bag politiafspærringen
Kom med drabschefen ind bag ved politiafspærringen og ind på gerningsstedet ved adskillige bestialske drab, som han har været efterforsker på i en 40 år lang karriere hos politiet. Hør om, hvordan man overlever at arbejde med efterforskning og opklaring af alvorlige forbrydelser igennem et langt liv.
Ove Pedersen, fhv. politikommissær
Tirs. 25.09.18 kl. 14.00

Et sort kapitel i Danmarks historie
Mærk historiens vingesus i dette interessante foredrag om Danmarks mørke fortid som slavenation. De fleste har lært om Peter von Scholten, der frigav de danske slaver i Vestindien. Men det er langt fra hele historien om Danmark, der var verdens syvendestørste slavenation – lige efter USA.
Søren Flott, forfatter
Tirs. 09.10.18 kl. 14.00

Dansk film i 120 år
I filmens barndom var Danmark en stormagt og en verdenssucces. Gennem tiden har dansk film tilkæmpet sig langt mere opmærksomhed end vores lands størrelse berettiger. Hør i foredraget en filmjournalist med mere end 15 års erfaring fortælle Danmarks utrolige udviklingshistorie i filmindustrien.
Hans Jørgen Møller, journalist
Tirs. 23.10.18 kl. 14.00

Fra sportsjournalist til bibelnørd
Som sportsjournalist startede foredragsholderen en sportsredaktion på TV2 ØST. Midt i forberedelserne til et sportsdebatprogram opstod en skør idé – han ville lave et debatprogram med præster! Det førte til det prisvindende eksistensprogram ”Præstens Lektie”, og siden har han arbejdet professionelt med tro og bibelhistorier. Hør et interessant foredrag med en anderledes synsvinkel om tro, eksistens – og fodbold.
Rasmus Birkerod, journalist og rejseleder
Tirs. 06.11.18 kl. 14.00

Lys i mørket – mit liv som blind
Foredragsholderen mistede synet for mere end 10 år siden og måtte opleve en voldsom forandring af sin tilværelse med totalt ændrede vilkår. Hør den levende og engagerede beretning om hvordan arbejdet som præst klares alligevel, og om hvordan man bevarer håbet og troen på det gode liv trods megen modgang.
Eva Melhof, præst
Tirs. 20.11.18 kl. 14.00

 

Holdoversigt
Start Sted     Pris
tir 25-09-18 14:00
Vemmelev
          
          
Kr. 500