Foredrag

Mennesket i Centrum på Lützensvej i Korsør

Mennesket i Centrum på Aktivitetscentret Lützensvej

Kom og hør dygtige foredragsholdere i hyggeligt samvær med andre. Kaffe og kage kan købes i pausen.

Pris for foredragsrækken som består af 5 foredrag 500 kr.
For et enkeltforedrag er prisen 125 kr.
For foredraget med Dan Jørgensen d. 23/1 og med Erik Normann Svendsen d. 6/3 er prisen 150 kr.

Staunings arv – vejen til et lykkeligt Danmark
Få et underholdende indblik i den politiske danmarkshistorie med et særligt fokus på de socialdemokratiske statsministre, som gennem årene har sat sit præg på det Danmark vi kender i dag. Kom tæt på dem alle sammen – lige fra Viggo Kampmann, Jens Otto Krag og Anker Jørgensen. Få også historien om cigarsortereren Thorvald Stauning, der i dag står som et af de helt store fyrtårne i den politiske danmarkshistorie.
Dan Jørgensen, politiker og forfatter
Ons. 23.01.19 kl. 13.30

Mindernes dæmoner
En stærk og rørende fortælling om 5 små børn på flugt gennem det krigshærgede Tyskland i sidste del af 2. verdenskrig. På nærmest mirakuløs vis lykkedes det Hans-Peter og hans 4 søskende at klare sig på egen hånd gennem vinteren 1944-45, indtil de i foråret 1945 blev samlet op af Røde Kors og siden genforenede med deres mor.
Hans-Peter Tams, foredragsholder
Ons. 06.02.19 kl. 13.30

Færøerne - de mystiske øer
Et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som foredragsholderen har stor passion for. Færøerne topper listen, og Bornholm kommer ind på en plads som nummer 18, når National Geographic og 522 eksperter i bæredygtig turisme vurderer verdens mest indbydende ø-destinationer.
Hans Eiler Hammer, præst og rejseguide
Ons. 20.02.19 kl. 13.30

Fra Nørrebro til Nørregade
Hør Københavns tidligere biskop, kendt som kongehusets præst og ivrig deltager i samfundsdebatten, fortælle om begivenheder og uforglemmelige oplevelser fra et langt liv med en spændende karriere.
Erik Normann Svendsen, fhv. biskop
Ons. 06.03.19 kl. 13.30

Det begynder med hinanden
Oplev en musikalsk peptalk af en sand oprører fra dengang, hvor drømmen og længslen om en anden, bedre og sjovere verden hørte tiden til. Hør om den danske blues, de sange man aldrig hører, DR og public service, kulturpolitik, Melodi Grand Prix, klassekamp og kærlighed, Danmarks allersmukkeste sang, Folketingsboogie woogie og kloden på skånejob – en peptalk med musik og humor.
Arne Würgler, musiker
Ons. 20.03.19 kl. 13.30

Holdoversigt
Start Sted     Pris
ons 23-01-19 13:30
Korsør
          
          
Kr. 500