Foredrag

Mennesket i Centrum på Lützensvej i Korsør

Mennesket i Centrum på Aktivitetscentret Lützensvej

Kom og hør dygtige foredragsholdere i hyggeligt samvær med andre. Kaffe og kage kan købes i pausen.

Pris for foredragsrækken som består af 5 foredrag 500 kr.
For foredraget med Hilda Heick 150 kr.
For et enkeltforedrag er prisen 125 kr.

Alene i vildmarken
Hør et spændende foredrag om det moderne menneskes evne til at kunne overleve i vildmarken med ganske simpelt udstyr. Foredragsholderen er blevet bekræftet sine evner til at kunne beherske de fysiske udfordringer, som sult, kulde og vild natur, men det var især på det mentale plan at hun blev udfordret.
Sanne Flade Larsen, eventyrer
Ons. 26.09.18 kl. 13.30

Fra sanger til revydirektør
Hør om en spændende karriere i dansk showbusiness, hvor Hilda Heick selv efter mange år stadig er et af de mest efterspurgte navne. Hilda Heick har oplevet utallige Grand Prix’er og har været direktør for Nykøbing F. Revyen. Med den titel fulgte masser af planlægning og administration og år fulde af sjov, slid, glæde, alvor og ærgrelser, men hun ville ikke undvære nogle af oplevelserne, for de har alle været lærerige.
Hilda Heick, sanger
Ons. 10.10.18 kl. 13.30

Rejsen til Zion
Med udgangspunkt i forfatterens seneste bog, ”Rejsen til Zion”, fortælles den spændende og dokumentariske historie om 550 danske mormoner, der i midten af 1850-erne krydsede Amerikas prærie og bjerge i håb om at finde lykken i Amerika. Det er en fortælling om hvad mennesker er villige til at byde sig selv af strabadser og farer i håb om at få en bedre tilværelse for enden af målet.
Ebbe Larsen, forfatter
Ons. 24.10.18 kl. 13.30

Røverhistorier fra alverdens støvede landeveje
Skal man være røver for at fortælle røverhistorier? Næh, men det hjælper at have rejst rundt i verden og oplevet lidt af hvert. Det har Jan Tvernøe, som fortæller om sine rejser og de mennesker, han har mødt på alverdens landeveje og midt ude i ingenting. Hør om mødet med bjerggorillaer i Uganda, værtindegaver til nomader i Mongoliet, og om hvilke tanker man gør sig, når man står på Perus højeste bjerg.
Jan Tvernøe, eventyrer og entreprenør
Ons. 07.11.18 kl. 13.30

John Mogensen i ord og toner
Kom og hør en spændende beretning om den folkekære sanger John Mogensen fra fødsel til død. Fortællingen levendegøres af Erik Nygaard, som vil krydre foredraget med nogle af John Mogensens mest kendte sange, både som fællessange og som solist.
Erik Nygaard, musiker
Ons. 21.11.18 kl. 13.30Holdoversigt
Start Sted     Pris
ons 26-09-18 13:30
Korsør
          
          
Kr. 500