Foredrag

Seniorakademiet i Slagelse

Aktuelle og tankevækkende foredragsrækker i Slagelse

Hvert forår og efterår afholder FOF Syd- og Vestsjælland 3 til 4 foredragsrækker på Slagelse Bibliotek. Hver sæson kan du blive klogere på både samfundet, kunst, kultur og meget mere.

Foredrag om kunst, kulturhistorie og kulturarv

Vi har inddelt vores foredragsrækker i kategorier, for at gøre det lettere og mere overskueligt at vælge.

Foredragsrækkerne er delt ind i kategorierne:

  • Kunst og kulturhistorie
  • Den danske kulturarv
  • Den globale landsby
  • Ind i musikken

Her vil du blive klogere på forskellige emner og møde aktuelle foredragsholdere. I denne sæson kan du blive klogere på Bauhaus-skolen og Kandinsky og Klee, og deres betydning for både Tysklands udvikling og moderniteten. Du kan også høre foredrag om Danmark og danskerne, indlands og udenlands. Her vil du møde personligheder, der har haft betydning ikke blot for Danmarks udvikling, men som også har været brikker i vigtige historiske begivenheder.

Er du mere til musik, vil du komme til musikalske foredrag om 70’ernes musik og høre om de store personligheder og bands, der har haft betydning for den tids lyd og tekster. Hør, eller genhør, musik fra Neil Young, Gasolin, Joni Mitchell og Frank Zappa.

Du kan nedenfor se hele det omfattende program og tilmelde dig.

Læs mere

Hvordan tilmelder jeg mig foredrag i Seniorakademiet?

Du kan under hver kategori få mere information om hver foredragsrække og tilmelde dig. Alle Seniorakademiets foredrag foregår på Slagelse Bibliotek.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, så kan du kontakte FOF Syd- og Vestsjælland på tlf.: 58 52 81 64 eller mail: info@fof-sydvest.dk.