Foredrag

Den globale landsby

Den globale landsby

Vil du med til toppen?
Den 14. december 2005 nåede den danske bjergbestiger Søren Gudmann toppen af bjerget Vinson på Antarktis. Det var 193 dage efter at han havde stået på toppen af Mount Everest i Himalaya. På godt seks måneder havde han, som den første dansker, besteget det højeste bjerg på hvert af jordens syv kon-tinenter, The Seven Summits. Med stålsat vilje og ukueligt mod nåede han det, som andre drømmer om.
Søren Gudmand, bjergbestiger
Tors. 14.03.19 kl. 10.00

Dietrich Bonhoeffer – troens pris
Den tyske præst Dietrich Bonhoeffer mente, at diktaturet stiller den kristne over for et valg, der må føre til modstand. Og Bonhoeffer vedkendte sig troens pris og blev i 1945 henrettet for sit engagement i den tyske modstandskamp. Forud gik et bevæget livsløb, der bl.a. førte ham omkring Danmark. Et spændende og tankevækkende foredrag om troens pris dengang og nu. 
Kristian Østergård, forfatter og sognepræst
Tors. 21.03.19 kl. 10.00

Fra Danmark til mødet med canadisk indiansk kultur
Da foredragsholderen bosatte sig i Canada i to år, blev hun konfronteret med sin egen verdensopfattelse – og netop de oplevelser, fik hende til at se verden i et nyt perspektiv. Hør om mødet og arbejdet med de canadiske indianere, om de kollektive traumer, overgreb fra regeringens side, samt hvordan indianerne fremskriver et nyt ståsted i egen kultur- og naturforståelse.
Lene Trunjer, cand.mag.
Tors. 28.03.19 kl. 10.00

Pris for alle 3 foredrag 300 kr.

Holdoversigt
Start Sted     Pris
tor 14-03-19 10:00
Slagelse
          
          
Kr. 300