IT, foto og regnskab

Bliv god til IT og fotografering

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder IT-kurser og fotokurser for dig, der gerne vil blive bedre til at bruge computere, tablets og smartphones samt at tage bedre billeder. Du kan tilmelde dig de aktuelle kurser i menuen til venstre.

IT-kurser for begyndere og øvede

For dig, der gerne vil blive mere fortrolig med computere, tilbyder vi et computerkursus for begyndere. I roligt tempo lærer du det hele fra bunden:

  • Hvordan fungerer computeren
  • Hvordan søger du information på nettet
  • Hvordan bruger du e-boks og NemID

Dette IT-kursus bliver afholdt på små hold, så der er tid til hver deltager og de spørgsmål, du måtte have.

Hvis du har fået en ny smartphone eller en tablet, skal du tilmelde dig et IT-kursus med fokus på at lære disse redskaber at kende. Der er tale om et grundlæggende IT-kursus, hvor du lærer at bruge din smartphone, lærer hvordan du indstiller den, tager billeder og sender dem, samt andre relevante funktioner. Uanset om du har en iPhone, iPad eller en Android telefon, så er dette kurset for dig.

Læs mere

Fotokursus for begyndere – lær at tage bedre billeder

Fotokurserne lærer dig at tage bedre billeder og at forstå kameraet bedre. Vi har både fotokurser for begyndere og for øvede.

På fotokurserne for begyndere kan du lære fotografering fra bunden. Du lærer det grundlæggende i fotografering, lærer hvilke funktioner kameraet har, og hvordan du bruger dem til at tage gode billeder. Du får et indblik i de teknikker, som professionelle fotografer bruger, og får derved en række redskaber til at kunne tage bedre billeder.Vores fotokursus for øvede henvender sig til dig, der allerede har styr på det grundlæggende. Du vil på kurset lære om forskellene på forskellige genre af billeder, såsom portrætter, naturbilleder, by- og landsskabsbilleder. Du får et indblik i de forskellige stilarter og måder at tage billeder på.

Et kursus i fotografering veksler mellem praktik og teori for at give dig den optimale læringsform, så du kommer til at tage bedre billeder og lære dit kamera bedre at kende.

Hvor afholder I IT-kurser?

FOF Syd- og Vestsjælland afholder IT-kurser i Slagelse, Korsør, Næstved og Skælskør.

Hvor afholder I fotokurser?

FOF Syd- og Vestsjælland afholder fotokurser i Slagelse, Ringsted og Næstved.

Du kan se de aktuelle hold og tidspunkter nedenfor. Vil du vide mere, kan du læse videre under hvert kursus eller kontakte os på telefon eller mail. 

IT, foto og regnskab

Edb i ro og mag

IT, foto og regnskab

Tablet og smartphone

IT, foto og regnskab

Lær at bruge et regneark

IT, foto og regnskab

Lav din egen hjemmeside

IT, foto og regnskab

Fotokurser

IT, foto og regnskab

Regnskab og bogføring