Kreative kurser

Kreative kurser for alle på Sydsjælland og Vestsjælland

FOF tilbyder en lang række kurser og også weekendkurser i kreative og praktiske fag. Her kan du dyrke og styrke dine kreative evner i et inspirerende interessefællesskab. Om du er til patchwork, pileflet eller blomsterbinding, så tilbyder vi kurserne. Kurserne er nærmere beskrevet under de enkelte rubrikker til venstre.

Kreative kurser for alle

Der er mange kreative kurser at vælge imellem, både for dem der vil arbejde med de gamle håndværk, eller for dem der gerne vil arbejde med andre kreative fag. At lave mad eller at lave smykker i et interessefællesskab giver både mulighed for fordybelse i et bestemte fagområde, men også mulighed for at dyrke det med ligesindede. Dette understøtter vi i FOF Syd- og Vestsjælland.

Hvis du er interesseret i at lave tæpper, handsker, huer eller trøjer, tilbyder vi flere kurser i strikning, syning og hækling samt kurser i patchwork. Vil du i stedet prøve kræfter med et gammelt håndværk, kan du deltage på vores kurser i knipling. Er du mere til smykker, design og makeup, så kan du lave dine egne smykker på vores smykkekursus eller lære at lægge make-up på vores makeupkursus.

Læs mere

Hvor finder jeg smykkekurser og kurser i personlig stil?

Vores smykkekurser og personlig stil findes i Slagelse, Næstved og Ringsted.

Hvor finder jeg kurser i patchwork, syning og hækling?

Du finder vores patchworkkurser i Slagelse, vores kurser i syning i Slagelse og Korsør samt vores kurser i hækling i Næstved og Slagelse.

Tilmelding til de forskellige kreative kurser gøres direkte under det enkelte kursus, eller du kan kontakte FOF Syd- og Vestsjælland. Vi hjælper gerne med oplysninger og spørgsmål om vores aktuelle kreative kurser.

Kreative kurser

Patchwork

Kreative kurser

Syning

Kreative kurser

Personlig stil og makeup

Kreative kurser

Knipling

Kreative kurser

Blomsterkurser

Kreative kurser

Smykkekurser

Kreative kurser

Hækle- og strikkekurser

Kreative kurser

Planteskoledage